szczotka8 Opublikowano 20 Października 2009 Opublikowano 20 Października 2009 Witam, z 2 tyg temu wymieniłem u mechanika 2 wahacze dolne z prawej strony, sprawdzali zbieżność itp i było ok, teraz dosyć ostro ściąga go w prawo.... co może być przyczyna??? Pozdr
chudineze Opublikowano 20 Października 2009 Opublikowano 20 Października 2009 to kontruj w lewo a tak na poważnie zmieniłeś koła lub opony?
szczotka8 Opublikowano 20 Października 2009 Autor Opublikowano 20 Października 2009 Nie właśnie nic nie zmieniałem, a przed zmiana wahaczy nie ściągało w prawo.Sprawdzę jeszcze ciśnienie w oponach.... może pomoże!!!
chudineze Opublikowano 20 Października 2009 Opublikowano 20 Października 2009 prawdzę jeszcze ciśnienie w oponach.... może pomoże!!! to też ważne ale to zaraz po ustawieniu znieżnośći tki objaw się udzielił czy po przejechaniu jakiegoś tam dystansu
szczotka8 Opublikowano 20 Października 2009 Autor Opublikowano 20 Października 2009 Nie od razu bo miałem jazdę próbna po założeniu wahaczy i było ok od poniedziałku poczułem że dosyć ostro ściąga w prawo... troszkę to przeszkadza bo trzeba kontrować tak jak wyżej napisałeś :>
chudineze Opublikowano 20 Października 2009 Opublikowano 20 Października 2009 mi wychodzi na to że albo gumy są zjechane z jednej strony przez to że jeździłeś długo na starych zużytych wahaczach lub błąd majstra jak dokręcał wahacze czy na podnośniku czy jak był luż pouszczony bo mogło coś się poluzować itd..
szczotka8 Opublikowano 20 Października 2009 Autor Opublikowano 20 Października 2009 Aha chyba najlepiej będzie jak podjadę do niego prawda :)dzięki wielkie
Rekomendowane odpowiedzi