Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AFN] Szukam orginalnego spojlera

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie i Panie, pomóżcie. Potrzebuje oryginalny spojler do mojej a4 b5 Pod przedni zderzak ( ta dolna cześć zderzaka która jest nielakierowana ). Bo mój ukradli w nocy na parkingu pod blokiem, A teraz nigdzie nie mogę tego dostać. :kwasny:

Opublikowano

Kolego szukaj na allegro lub dzwoń po "szrotach" napewno mają całe zderzaki wiec poproś kogos moze zdemontuje ten "hokej" i Ci sprzeda , napewno coś sie trafi

Opublikowano

chyba mam taki tylko nie wiem czy tdi czy do benz muszę sprawdzć. Cena 80zł z wysyłką

Opublikowano

chyba mam taki tylko nie wiem czy tdi czy do benz muszę sprawdzć. Cena 80zł z wysyłką

hmm a jakie to ma znacznie przy przednim zderzaku ?

Opublikowano

hmm a jakie to ma znacznie przy przednim zderzaku ?

A no ma ,taki fachowiec powinien wiedzieć

Opublikowano

A no ma ,taki fachowiec powinien wiedzieć

no tak chodzi o wyciecia( dziury) pod IC w TDI ale jak kupisz od benzynki to zawsze mozna samemu je zrobić

Opublikowano

Tyle angoli na części na aleagrom stoi i problem z hokejem ? :wink4:

Maile pisac i wybierac tam gdzie taniej :naughty:

Opublikowano

Tyle angoli na części na aleagrom stoi i problem z hokejem ? :wink4:

Maile pisac i wybierac tam gdzie taniej :naughty:

Ponad 2 tygodnie szukałem i obdzwaniałem po kolei każdego sprzedawce z allegro. Problem w tym, że nikt nie chce tego rozkompletować.

Opublikowano

Znam ten ból, szukałem hokeja do tylnego zderzaka. Trwało to chyba z miesiąc :thumbdown:

Opublikowano

Znam ten ból, szukałem hokeja do tylnego zderzaka. Trwało to chyba z miesiąc :thumbdown:

hmmm o dziwo jest ich kilka na alledrogo :gwizdanie:

Opublikowano

Jak by kto co potrzebował to mam parę takich zderzaków na części.

Opublikowano
  • Autor

To spoko kolego "BORISEM" ja pewnie bym taki jeden łykną daj jakieś namiary na siebie, podam ci maila to wrzuć ja tam. A poza tym to nie masz przypadkiem listwy dolnej na drzwi tylne od strony kierowcy??? też potrzebuję. Daj znać

Opublikowano

"BORISEM" . A ja bym zakupił listwę dolną na drzwi przednie od strony przeraża. Jak byś oczywiście miał :):hi:

Opublikowano
  • Autor

no niestety ale ja części nie mam.

Opublikowano

hmmm o dziwo jest ich kilka na alledrogo :gwizdanie:

Nie wszystkie są do diesla, bez wycięcia na hak, całe i nieklejone, bez dziur po parcotronicu itd. Wcale nie jest łatwo znaleźć.

Opublikowano

albo ASO alo czekać aż sie coś trafi na allegroszu ewentualnie na jakimś szrocie

Opublikowano
  • Autor

macie jakieś namiary na części w aso??? katalog internetowy części czy coś??? bo miałem coś takiego kiedyś do fiatów. I tak myślę że audi może też taki ma.

Opublikowano

ja cos podobnego posiadam ale tylko ze wpisujesz nr częsci i Ci wyskakuje cena i dostępność na magazynie

Opublikowano

macie jakieś namiary na części w aso??? katalog internetowy części czy coś??? bo miałem coś takiego kiedyś do fiatów. I tak myślę że audi może też taki ma.

http://sklep.gajos.com.pl/sklep/

Opublikowano

http://sklep.gajos.com.pl/sklep/

ehh..Moderatorzy to zawsze wszystko maja i wszystko wiedzą :cool1: odnośnie mojego posta wcześniej miałem tą samą sronkę na myśli...