Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

jak ocenić stan B5 AFN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam prosbę do uzytkowników diesli Afn jak ocenić czy silnik dobrze ciągnie i czy ok jest turbo. Wczesniej jeździłem a4 Adp 1.6, a teraz przesiadłem sie na 1.9 Afn i wydaje mi się że jest ok, ale w porównaniu z seatem ibizą mojego ojca gdzie jest 1.9 Ahu to przyspieszenie mojej furki wygląda mikro! Mam jeszcze problem z takim dziwnym basowym buczeniem w samochodzie jakby tłumik albo bardzo zapchany filt powietrza co oczywiscie wykluczam(filtr nowy). dodam jeszcze że przebieg to 180tkm co może byc realne po stanie zuzycia auta.

Opublikowano

Podepnij Vaga a prawde Ci powie o silniczku czy wszystko gra albo nie, nie porównuj z ibizą bo to inna buda . javascript:void(0);

a4fan

Opublikowano

Bez Vaga to tylko możesz go sprawdzić tak na "oko" :evil: Sprawdź go do 100km/h, ile czasu mu to zajmie, powinno być koło 11-12 sek. to zależy jak jeździsz... A co do ibizy to ona jest lżejsza i te przyspieszenia mogą być lepsze (tak jak to jest w przypadku Audi A3 jest lżejsze od A4 i śmiga szybciej). Ale wg mnie AFNik to dobry wybór, te silniczki całkiem fajnie śmigają :grin:

Opublikowano

to buczenie może być spowodowane niesprawnym katalizatorem

Opublikowano

samo podpięcie vaga to może mało powiedzieć... Należałoby zrobić logi dynamiczne, ale tłumaczyć jak to robić nie ma sensu, bo już pisaliśmy o tym.... ;)

Opublikowano
  • Autor

Dzieki za wszystkie uwagi, a moze jeszcze pomożecie znaleść w Kielcach lub okolicy jakiegoś vaga? i jak sprawdzić czy katalizator jest ok? bo od tego buczenia to mnie tak głowa nap... że nie mam przyjemnosci z dłuższej jazdy tym autem.

Opublikowano

jak tak buczy to może masz łącznik elastyczny wydechy rozerwany? Bo ogólnie stan to tylko VAG ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.