Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B7 BKE] Poduszka pod silnikiem poci się

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam

panowie mam pytanie ostatnio podczas wymiany oleju zauważyłem że jedna poduszka pod silnikiem zaczeła się pocić mianowice wycieka z nie olej lub smar nie wiem dokładnie, coś tam z niej wycieka i teraz pytanie czy nadal na niej jeździć czy czekać aż całkiem klęknie jeśli ktoś miał podobny problem proszę o podpowiedź w tej kwesti, cena takiej poduszki jeśli ktoś wie

Opublikowano

Niepowinienes bo to przyspesza zyzycie reszty poduszek.O ile mnie pamiec nie myli to nawa w ASO ok 300 zl.I nie radze na nich oszczedzac wsadzajac jakis zmiennik.

Opublikowano

witam

panowie mam pytanie ostatnio podczas wymiany oleju zauważyłem że jedna poduszka pod silnikiem zaczeła się pocić mianowice wycieka z nie olej lub smar nie wiem dokładnie, coś tam z niej wycieka i teraz pytanie czy nadal na niej jeździć czy czekać aż całkiem klęknie jeśli ktoś miał podobny problem proszę o podpowiedź w tej kwesti, cena takiej poduszki jeśli ktoś wie

jeździć możesz ale i tak czeka cię wymiana..
Opublikowano

Wlasnie dzisiaj nabylem obydwie poduszki prawa i lewa bo nie bede sie bawil w wymiane jedej a za chwile drugiej. Koszt w Polsce okolo 850 zl za dwie sztuki w orginale ale trzeba czekac ponad tydzien. Zakupilem w Wiedniu koszt 220 euro. W sobote wymiana.