Maxito Opublikowano 1 Listopada 2009 Opublikowano 1 Listopada 2009 witam panowie mam pytanie ostatnio podczas wymiany oleju zauważyłem że jedna poduszka pod silnikiem zaczeła się pocić mianowice wycieka z nie olej lub smar nie wiem dokładnie, coś tam z niej wycieka i teraz pytanie czy nadal na niej jeździć czy czekać aż całkiem klęknie jeśli ktoś miał podobny problem proszę o podpowiedź w tej kwesti, cena takiej poduszki jeśli ktoś wie
turdzi Opublikowano 1 Listopada 2009 Opublikowano 1 Listopada 2009 Niepowinienes bo to przyspesza zyzycie reszty poduszek.O ile mnie pamiec nie myli to nawa w ASO ok 300 zl.I nie radze na nich oszczedzac wsadzajac jakis zmiennik.
Wihajster Opublikowano 1 Listopada 2009 Opublikowano 1 Listopada 2009 witam panowie mam pytanie ostatnio podczas wymiany oleju zauważyłem że jedna poduszka pod silnikiem zaczeła się pocić mianowice wycieka z nie olej lub smar nie wiem dokładnie, coś tam z niej wycieka i teraz pytanie czy nadal na niej jeździć czy czekać aż całkiem klęknie jeśli ktoś miał podobny problem proszę o podpowiedź w tej kwesti, cena takiej poduszki jeśli ktoś wie jeździć możesz ale i tak czeka cię wymiana..
piotr_1982 Opublikowano 17 Listopada 2009 Opublikowano 17 Listopada 2009 Wlasnie dzisiaj nabylem obydwie poduszki prawa i lewa bo nie bede sie bawil w wymiane jedej a za chwile drugiej. Koszt w Polsce okolo 850 zl za dwie sztuki w orginale ale trzeba czekac ponad tydzien. Zakupilem w Wiedniu koszt 220 euro. W sobote wymiana.
Rekomendowane odpowiedzi