myklas81 Opublikowano 4 Listopada 2009 Opublikowano 4 Listopada 2009 jak w temacie, chodzi o zarówki do tych pokręteł od sterowanie ciepłem wentylatorem i tym gdzie ma dmuchac( jaka ma tam byc zarówka bo przestało świecic
myklas81 Opublikowano 4 Listopada 2009 Autor Opublikowano 4 Listopada 2009 jak widze to jedna sztuka jest potrzebna
_Solar_ Opublikowano 5 Listopada 2009 Opublikowano 5 Listopada 2009 jak widze to jedna sztuka jest potrzebna zależy ile Ci podświetlenia padło. w Twoim roczniku w klimatroniku powinny sie znajdowac 4 głowne żaróweczki do poświetlania wyświetlacza
grippen Opublikowano 5 Listopada 2009 Opublikowano 5 Listopada 2009 ale on pisze że nie ma klimatronika a panel z pokrętłami jest podświetlony tylko jedną żarówką
_Solar_ Opublikowano 5 Listopada 2009 Opublikowano 5 Listopada 2009 ale on pisze że nie ma klimatronika a panel z pokrętłami jest podświetlony tylko jedną żarówką ale ze mnie gapa o czym ja wtedy myslałem.Z reszta Cuber juz podał podglądowy rysunek na którym wsszystko jest wyjasnione
Rekomendowane odpowiedzi