nowekbdg Opublikowano 4 Listopada 2009 Opublikowano 4 Listopada 2009 Wie ktoś gdzie znajduje się czujnik domykania klapy?Chodzi o to ze jak zamykam klapę nie gaśnie bądź nie zapala mi sie światło w bagażniku.
pk12975 Opublikowano 25 Grudnia 2015 Opublikowano 25 Grudnia 2015 Witam kolegów. Dorzucę się do dyskusji bo temat podobny a jednakowoż nie do końca. U mnie w Avancie problem z ośw. baga zaczął pojawiac się najpierw sporadycznie (gdzieś stuknąłem, puknąłem w światełko, poruszałem żarówą i jakoś grało) do momentu jak zgasło całkiem i nic nie pomagało. Ostatnio w wolnej chwili, nazwijmy tak okres czasu w stanie wkurwiennym kiedy postanowiłem to naprawić wreszcie, miernik wziąłem do łapy i patrze co nie gra. Po otwarciu na stykach kostki od lampki napięcie się pojawia, ale na żarówę nie idzie. Rozbebeszam przełącznik w drobne i co widzę? Ano imaginujcie waćpanowie, na płytce tego pierdzielnika jeden pieprzony zimny lut był. No to go do chałupy, na stół i lutownicą w niego i całą resztę lutów. I wsio, zdiełane w jakie 10 minut. Znów ladnie świeci. Jak się komu przyda - piknie, cieszyć się będę. Pozdrawiam. Wow. Teraz spojrzałem na datę ost. wpisu. Ale zjełczałego kotleta odgrzałem.
Rekomendowane odpowiedzi