Krajek Opublikowano 6 Listopada 2009 Opublikowano 6 Listopada 2009 Witam Mam takie pytanie, czy ktoś wie czy klapa tył AVANT przed liftem[94-98] pasuje do poliftowej [99-01] z góry dziękuje za odpowiedź.
Cuber Opublikowano 6 Listopada 2009 Opublikowano 6 Listopada 2009 a dlaczego chcesz załozyć straszą klape tylnią ? jest róźnica w wygladzie a dokładnie jesli chodzi o listwe z oświetleniem i zamkniem : 99-01 96-99
Krajek Opublikowano 6 Listopada 2009 Autor Opublikowano 6 Listopada 2009 miałem małego dzwona i ciężko dostać klape po lifcie dlatego pytam czy pasuje bo moge mieć w kolorze starszą z przed liftu za 150zl. na miejscu, a blende mam od starej klapy nie uszkodzoną
Cuber Opublikowano 6 Listopada 2009 Opublikowano 6 Listopada 2009 miałem małego dzwona i ciężko dostać klape po lifcie dlatego pytam czy pasuje bo moge mieć w kolorze starszą z przed liftu za 150zl. na miejscu a blende mam od starej klapy nie uszkodzoną później mozesz miec problemy przy sprzedaży :gwizdanie: Osobiscie nie robił bym czegoś takiego :gwizdanie:
Krajek Opublikowano 6 Listopada 2009 Autor Opublikowano 6 Listopada 2009 rozumie że różni sie tylko listwą oświetlenia, listwe założyłbym od mojej klapy czy są inne różnice
Cuber Opublikowano 6 Listopada 2009 Opublikowano 6 Listopada 2009 rozumie że różni sie tylko listwą oświetlenia, listwe założyłbym od mojej klapy czy są inne różnice przyjrzyj się dokladnie a znajdziesz różnice :gwizdanie: ps. naroże przy listwie
Krajek Opublikowano 6 Listopada 2009 Autor Opublikowano 6 Listopada 2009 dzięki za wyczerpującą odpowiedź pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi