majki77 Opublikowano 10 Listopada 2009 Opublikowano 10 Listopada 2009 auto jechalo trase, bez katowania silnika, stanąłem auto chodzilo na wolnych soibie z 5 min, po chwili wsiadam ruszam i stracil moc, zacząłem od wymiany świec najprosciej, nie pali nadal na te same 2 gary i na benzynie i nagazie jest tak samo, na kompie nic wykazuje, nie wiem za bardzo jak dalej szukac
Ja_Sha_Taan Opublikowano 10 Listopada 2009 Opublikowano 10 Listopada 2009 Obstawiam by sprawdzić przewody WN, następnie kopułkę i palec. Podobne objawy miałem również gdy niechcący czyszcząc przepustnice nie zauważyłem jak odpieła mi się jakaś wtyczka idąca do listwy wtryskowej (ciężko mi powiedzieć co to jest a nie chce walnać gafy), ale wtedy pokazywało mi błąd na kompie. Pozdrawiam
majki77 Opublikowano 22 Listopada 2009 Autor Opublikowano 22 Listopada 2009 oto jest przyczyna tego zapytania,to było wrażenie że nie pali na 2 gary ponieważ iskra była a ciśnienie spadło przez tę małą lukę między cylindrami, temat ogarnięty i fura znowu śmiga, pozdro dla klubowiczów
Rekomendowane odpowiedzi