stelo Opublikowano 10 Listopada 2009 Opublikowano 10 Listopada 2009 witam problem moj polega na tym iz zapalila sie kontrolka esp i miga swiatel zarowych wszystko wskazywalo na czujnik swiatel stopu bo ich nie bylo i swiecilo sie tylko na klapie bagaznika vag pokazal bledy1 Fault Found: 00526 - Brake Light Switch-F 36-00 - Open CircuitVAG-COM Version: Release 311.2-N Control Module Part Number: 038 906 019 JQ Component and/or Version: 1,9l R4 EDC 0000SG 1570 Software Coding: 00002 Work Shop Code: WSC 63351 Additional Info: WAUZZZ8E53A236236 AUZ6Z0B0288067 1 Fault Found: 16955 - Brake Switch (F): Implausible Signal P0571 - 35-00 - -VAG-COM Version: Release 311.2nastepnie bylo tak ze swiatlo na klapie swiecilo sie non stop poruszalem wtyczka co przychodzi na czujnik i gaslo i zas sie zapalalo wypialem wtyczke i dzis kupilem nowy czujnik zapialem swiatlo stopu na klapie ok a w lampach nie swieca sprawdzalem zarowki i bezpieczniki i sa ok a kontrolka esp sie pali i miga swiec zarowych a vag wywala te same bledy i nie idzie ich skasowac. dodam ze nastepnego dnia po awari czujnika zwariowala mi wycieraczka tylna i zalacza sie kiedy chce i wylacza tez i w roznych pozyjach nawet jesli na manetce bylo wylaczona,moze to ma cos wspolnego (kable gdzies przetarte) prosze o pomoc
morwa76 Opublikowano 10 Listopada 2009 Opublikowano 10 Listopada 2009 przerabiałem to miesiąc temu- te same objawy wymiana włącznika/wyłącznika świateł stopu pomogła jest oki
stelo Opublikowano 10 Listopada 2009 Autor Opublikowano 10 Listopada 2009 chodzi ci o czujnik ten co jest pod pedalem? ja go dzis wymienilem na nowy i dalej nic tylko ze swieci mi stop na klapie bagaznika tzn dziala normalnie a w lampach tylnich ciemno stopu brak i tu jest bol bo niewiem gdzie szukac
Rekomendowane odpowiedzi