Kazik123 Opublikowano 11 Listopada 2009 Opublikowano 11 Listopada 2009 Mam B6 S-line, problem polega że opony (prawa przód, lewa tył) piszczą o rant felgi ale tylko w jednym punkcie (lewa tył). Prawa z przodu jakby sie przyklejał w jednym punkcie i odklejała( taki dźwięk). Możliwe że felgi mają wgięcia w tych punktach. Żona podobno uderzyła w uskok jak frezowali asfalt, na wymianie pomieszali felgi i lewa znalała sie na tyle. Takie są moje domysły, to są skutki ja zostawiłem żonie auto i wyjechałem do pracy. Felgi mam ori od paska skręcane jak te http://www.allegro.pl/item790838364_17_vw_5x112_orginal_f_vat.html#gallery były rozkręcane do malowania rantów może to daje taki dźwięk, bo bicia nie czuć
Wąski Opublikowano 12 Listopada 2009 Opublikowano 12 Listopada 2009 Proste podjechać do wulkanizatora i sprawdzi koła na wyważarce
fireman tom Opublikowano 13 Listopada 2009 Opublikowano 13 Listopada 2009 Proste podjechać do wulkanizatora i sprawdzi koła na wyważarce Ale komu by się chciało
Kazik123 Opublikowano 13 Listopada 2009 Autor Opublikowano 13 Listopada 2009 byłem, sprawdziłem, zapłaciłem i hu.. to dało jak było tak jest. Prawda jest taka ze tyle oni potrafią, jeden stwierdził ze to opona, (ta kolejna) kazałem mu założyć obojętnie jaką oponę ze śmietnika i wszystkie były złe. Jak zwał tak zwał, d*pa nie fachowcy, tak jest w małych miastach. Pozdrowienia z Kołobrzegu koledzy. Proste podjechać do wulkanizatora i sprawdzi koła na wyważarce Ale komu by się chciało
Kazik123 Opublikowano 19 Listopada 2009 Autor Opublikowano 19 Listopada 2009 sprawa sie wyjaśniła, wizyta u kolejnego FACHOWCA dała rezultat... opona nie wskoczyła dokładnie na felgę tylko ułożyła sie pod skosem. Dlatego też musiałem ciągle pompować koła
Rekomendowane odpowiedzi