loco87 Opublikowano 11 Listopada 2009 Opublikowano 11 Listopada 2009 Witam Mam problem.... kupilem blotnik z tzn listwą dolną polastikową a m oje auto jest z 96` i ich nie ma... zauważyłem dopiero teraz... Czy te błotniki (od 95-97) mają taki sam ksztalt tylko różnią się ze jeden ma otwory a drógi nie Te górne wystarczy zaszpachlowac ? Chciałbym go już wykorzystać skoro go kupilem.... Strasznie jestem z teg opowodu niepocieszony bo kupilem go pod kolor... [br]Dopisany: 11 Listopad 2009, 19:17_________________________________________________tutaj widac o co chodzi: http://www.allegro.pl/item780410201_audi_a4_95_98_blotnik_prawy.html Tam widac na jednym zdjęciu blotnik z tym plastikowym wykonczeniem i ono jest dosc wysokie...na tyle ze chyba przykrywa te dziury
loco87 Opublikowano 12 Listopada 2009 Autor Opublikowano 12 Listopada 2009 czyli górne otwory wystarczy zaszpachlowac i wymalwoac ?[br]Dopisany: 11 Listopad 2009, 20:42_________________________________________________a4 bez tych listwy posiadaja zupelnie inne drzwi i blotniki. Należy szukac od wersji bez nich inaczej koszta bardzo wzrastają.
Rekomendowane odpowiedzi