dawid@1993 Opublikowano 13 Listopada 2009 Opublikowano 13 Listopada 2009 Witam.Mam taki problem.Otóż od pewnego czasu (od 4 miesięcy bo nie miałem czasu się tym zajac :> ) prędkosciomierz najczęsciej pokazuje około 70 km/h i żadko działa.Czasem jak mu pyknie to chodzi bez zarzutów a czasem się zatzymie na 60-70km/h i kaplica.Jak wyłączę silnik to również czasem zostaje przy tej prędkosci a czasem normalnie.co jest grane bo nie ukrywam ze jest to męczące nie wiedziec ile się jedzie.A raz miałem tak ze od 0 od razu pokazało się 250 km/h Ma coś do tego czujniki ABS bo najprawdopodobniej po grzebaniu przez ze mnie się cos zepsulo.I jescze jedno pytanie.Jak mocno czujniki ABS mają byc mocno wcisniete w piaste???A może to wina zmoknietej wtyczki przy skrzyni???Tylko nie wiem gdzie się znajduje.Z góry dzięki za odp.Pozdrawiam.dawid
dawid@1993 Opublikowano 13 Listopada 2009 Autor Opublikowano 13 Listopada 2009 No licznik kilometrów normalnie chodzi.
_Solar_ Opublikowano 13 Listopada 2009 Opublikowano 13 Listopada 2009 albo walnięty licznik albo opcja jeśli się nie mylę to już były podobne tematy na forum
dawid@1993 Opublikowano 13 Listopada 2009 Autor Opublikowano 13 Listopada 2009 No tak się składa ze już używałem opcji i za bardzo to byly podobne do mojego problemu gdyz wiekszosc tematów to chodzilo o zepsuty licznik czy cos w tym stylu a u mnie dziala tzn.czasem Na początek będę próbowac przeczyscic czujnik predkosci.A moze mi ktos z was powiedziec czy czujniki ABSu mają coś do prędkosci?????
Rekomendowane odpowiedzi