Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B6 BFC] - 2.5TDI V6 - Projekt zakończony :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ale chyba można to przerobić na km/h..

MALIK wszystko może :gwizdanie:

Opublikowano

Malik najbardziej Ci współczuję jednego - kupuje człowiek wypasione , wymarzone S4B7 , wsiadasz do środka i się okazuje że różnie między Twoim a S4B7 można policzyć na palcach 1 ręki ( mowa oczywiście o wnętrzu - może trafi Ci się recaro no i zegary są w wiekszej skali prędkości i to chyba tyle z widocznych zmian :( )

ale po co fajna dupeczka jak niemozna jej bzyknac :tongue4:,do patrzenia :mysli:

Opublikowano

Malik najbardziej Ci współczuję jednego - kupuje człowiek wypasione , wymarzone S4B7 , wsiadasz do środka i się okazuje że różnie między Twoim a S4B7 można policzyć na palcach 1 ręki ( mowa oczywiście o wnętrzu - może trafi Ci się recaro no i zegary są w wiekszej skali prędkości i to chyba tyle z widocznych zmian :( )

ale po co fajna dupeczka jak niemozna jej bzyknac :tongue4:,do patrzenia :mysli:

Nie jest tak źle. Obecna niunia też całkiem fajnie "bzyka" :) W końcu ma 190 koników.

No ale nowa będzie się bzykać dwa razy lepiej :polew:

Opublikowano

wlasnie jak bylo z tymi fotelami , jaki koszt??

Opublikowano

Gentelmani nie rozmawiają o pieniądzach :wink4:

Opublikowano

Gentelmani nie rozmawiają o pieniądzach :wink4:

widocznie kolega nie musi byc gentelmanem i pyta :)Ja tez pytam :mysli:

Opublikowano

chlopaki ... takie info sie prosi na priv ;)

Opublikowano

chlopaki ... takie info sie prosi na priv ;)

A co to za tajemnica, za kirownice dokladne koszty byly napisane, chce wiedziec ewentualnie ile takie cus moze kosztowac,

Opublikowano

:oklaski:..... Dlaczego to :a4fan: nie jest moje :beksa:...............................................

Opublikowano
..... Dlaczego to nie jest moje ...............................................

kupuj!!!

Opublikowano

Klasa autko :good:, super projekt i realizacja :hi: wielki szacunek za wykonanie :notworthy:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...