Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Głośniki Infinity Referenc 6012i ??

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam co sądzicie o tych glośniczkach mam zamiar zakupić takie 16 i czytajac duzo na necie to wszyscy polecaja ale w jakich sklepach nie polecaja...dlatego ma ktos moze takie jak sie sprawuja ?? zwlaszcza na wzmacniaczu bo radyjko to mam takie sobie boshmman 4x45w i i chce podlaczyc do nich jeszcze wzmacniacz aha glosniki beda szly w tylna półke. i jeszcze jaki wzmacniacz byscie polecili do tych glosnikow i radyjka zeby to wmiare ladnie gralo...no i przednie glosniki na razie zostaja w standardzie z braku funduszy i dobrze by bylo podlaczyc je tez pod wzmacniacz czy nie??:D

Opublikowano

Miałem w B5 w przednich drzwiach zestaw Infinity Referance i byłem bardzo zadowlony.Także polecam :wink:

Opublikowano

Hugo w przednich drzwiach to zagraja ładnie.. ale nie pod półka tak jak chce to zrobic autor topicu!! Do jakiej kwoty szukasz wzmacniacz ? Ja radze wrzucic je w przednie drzwi + wygłuszenie !! Zobaczysz jak to zagra gwarantuje, ze lepiej niz w tylnej półce !!!

Opublikowano
  • Autor

w drzwi wchadza tylko 13 a ja szukam glosnikow do tylnej polki max mieszcza sie 17 w polke ale z tych infinity sa na razie tylko dostepne 16 (bynajmniej nie moglem znalasc w toruniu) polke mam usztywniona bo montowalem juz takie stare glosniki ale teraz chce wymienic( pomiedzy polka a blacha sa plyty drewniane wypelniajace w calosci szczeline i nie ma zadnych drgan przenoszonych na blache nic zero jakichkolwiek szmerow od blachy) moze i zagraja lepiej z przodu ale ja niechce ingerowac w powiekszanie dziur w drzwiach po drugie do przodu w przyszlosci bede wymienial ale od razu z tweeterami i z wygluszeniem ale na razie nie ma mamony:P wzmacniacz myslalem nad jakims uzywanym ewentualnie nowym ale nie za drogim i nie bajerowanym bo nie jestem audio maniakiem chce zeby tylko gralo i dalo rade pociagnac te glosniki na maxa:)

Opublikowano

Ja tez mam 13 u siebie, głośniki z tylnej półki wywalilem całkiem .. przod jest zasilany ze wzmacniacza pasywnie (narazie)+ sub z monobloka.. zapodam Ci fotki to sobie ogladniesz jak to wyglada.. W niedalekiej przyszłości beda eksperymenty zeby puścic to aktywnie... Z drzwiami jest troszke roboty ale jak chcesz zeby bylo to bez ingerencji to trzeba sie pomeczyc .. Ale efekt Ci to zrekompensuje... U mnie wszyscy nie wierza, ze bas idzie tylko z przednich wooferów w dodatku 13 :D

Opublikowano
  • Autor

no na razie na kilka miesiecy przod zostawiam w spokoju:) z braku kasy bo sa wazniejsze wydatki;/ a po drugie to nie zbyt lubie jak mi za glosno gra z przodu zawsze glosniki tylne mam jakies 50% glosniej ustawione niz przednie:D o sto procent wole jak mi z tylu gra glosno niz z przodu. na wzmacniaczu to calkiem inna bajka niz tylko na radyjku takze nie dziwie sie ze duzo osob nie wiezy :grin::grin: mysle ze jak bede wymienial z przodu to juz dam do pozadnego wygluszenia i glosniki chyba tez infinity. sam raczej nie bede sie za to zabieral bo jeszcze cos se popsuje w mojej niuni...i bedzie error:(zobaczymy co czas pokaze:)

Opublikowano

W tył polecam jakieś owale. Alpin, JBL

Opublikowano
  • Autor

owale nie wchodza wogole w gre...po pierwsze nie podobaja mi sie owale na tylnej półce...kazdy ma swoje zboczenia:P a po drugie dziury sa juz wyciete na okragle wsumie na 17 ale to da sie zaslepic ta roznice:mrgreen:

Opublikowano

O to widzę że się mijamy w poglądach. Głośniki mają grać pięknie a nie pięknie wyglądać a z doświadczenie wiem że dobre owale świetnie grają. Ale twój wybór...

Opublikowano
  • Autor

tak ale jak juz kupywac porzadne glosniki to zeby tez jakos sie podobaly fakt faktem to jest najmniej istotne ale jednak prawie robi wielka roznice:) i jak na razie mam juz te glosniki na probe mam czas 7 dni wrazie w na wymiane bez podawania przyczyny i jak na razie jest GOODDDDD:) tylko wzmacniacza jeszcze brakuje...osobiscie jak na razie zostawiam sobie te glosniczki:)

Opublikowano

Skoro jesteś zadowolony....

A puszczenie przez wzmacniacz zdecydowanie polecam!!!

Opublikowano

Hehe a ja powiem tak, ze mam tez inne podejscie.. Głośniki z tylnej półki out !! tylko przod, ale kazdy ma inny gust. Słyszeliście dobrze nagłośnione autko ? Podkreślam DOBRZE ??