Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] Jakie hlogeny zamiast ori S4 ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Serdecznie

Czy ktoś może zamiast ori halogenów S4 montował inne ? nr z grupy vag ? bo ogólnie problem jest z dostaniem owych halogenów jedynie ASO a w harcie cene mają kosmos. Mam duże halogeny wersja 2000r.

Pozdrawiam

Opublikowano

a te co masz są złe :mysli: co tam Ci sie w nich nie podoba :gwizdanie: ciezko bedzie dostać chyba halo z eSki :rolleyes:

Opublikowano

Problem w tym że nie mam wcale tylko otwory na halogeny z roku 2000 8D0 941 700/699 C

Może ma ktoś link do sklepu gdzie idzie kupić.?

Opublikowano

Siema

Nie czaje pisze o halogenach S4 a potem piszesz że masz otwory na duże? Dziwne ze w tym roczniku masz otwory na halogeny z 2000r chyba ze zderzak wymieniałeś, S4 są zupełnie inne niż do zwykłej A4.

Opublikowano

Inaczej, mam zderzak S4 i kratki na halogeny (te duże (rok2000)) jednak nie potrafie dostać halogenów jedynie ASO ale cena kosmos ;/ dlatego pytam czy może ktoś coś innego dopasował w zamian ? ale chyba nie bardzo. Udało mi sie dorwać jeden halogen z depo ale tylko jeden i nic nie idzie więcej dostać wiec go odesłałem bo nawet na zaczepy nie pasuje. Dlatego poruszam wątek czy można w zamian dopasować inne, lub ktoś już taki temat przerabiał

Opublikowano

Witam

Też mam ten problem i z chęcią będę śledził ten temat

a jak byś coś wymyślił to daj znać

Pozdrawiam

Opublikowano

Obecnie udało mi się dostać dostęp do halogenu prawego firmy TYC za ok 150 zł i z Depo za ok 80 zł ani jedna ani druga frima nie jest dostepna żeby była P i L strona. Np TYC L strona a Depo P strona a frima która to sprzedaje nie potrafi wytłumaczyc dlaczego jest tak a nie inaczej. Myślałem nad halo z polo po 99r ale nie ma skad wziaść do przymiarki

Opublikowano

a halogen te z depo czy TYC będzie pasować? masz foto ?

Opublikowano

s4 miał jeden zderzak ale dwa rodzaje kratek

przed liftem były okrągłe

po lifcie były płaskie

raczej nie dorobisz żadnych halogenów

ja też mam ten problem

Opublikowano

i od polo niezbyt będą pasować :mysli: bynajmniej do kratek po 2-gim lifcie

Opublikowano

kratki to małe piwo

ważne jak to zamocujesz w zderzaku :cool1:

Opublikowano

2m drutu ,nitownica i sie uda :naughty: ,ale grubo zastanawiam sie nad włożeniem innych halogenów

Opublikowano

a ja mam halogeny poliftowe ale dla odmiany nie podlaczone :decayed:

Opublikowano

Ja za to nie wiem jeszcze co zamontuje, ważne zeby szkło pasowało do kratek z 2000r a zamocowanie to już nie problem i podłączenie :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Bardzo podobne halogeny ma a6 od 97-2001 może spasuja i są tanie ok 125 zł jeden

Opublikowano

Ja zajmę sie tematem tylko obecnie nie miał czasu ( autko nie tknięte) z powodu pracy szkoleń itp. Jak będę miał info na ten temat od razu sie odezwę :)

Opublikowano

A ja zacząłem rzeźbić z innymi halogenami na soczewce i z ringiem zobaczymy co wyjdzie

Opublikowano

Jak będziesz miał już ukończone to pochwal sie jakimś zdjęciem :) i typem zastosowanym :)

Opublikowano

jasne że sie pochwale :oczko:

Opublikowano

Jak postępy ? ja obecnie grype mam wiec moge na moją cytrynke popatrzeć z okna ;/