Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Auto z przyspieszeniem 0-300km/h jak w dobrym motorze.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

(HD) GT-R Switzer P800 vs Hayabusa (0-300 Kmh)

Przyspieszenie tego Nissana robi całkiem niezłe wrażenie. Tu w starciu z superszybkimi motorkami. :naughty:

Opublikowano

same falstarty wali tym GTR'em phi :no4:

widziałem ostatnio białego GTR w katowicach , za***ista maszyna , na początku myślałem że to evo10 (białe plus czarny grill) bo takie jeździ po kato , ale jak zobaczyłem jakie to jest wielkie to :slina: szkoda , że jechałem w przeciwnym kierunku bo bym go pewnie spróbował podpuścić :evil:

Opublikowano

to auto mizdrzy konkurencję w top gear miało same pochwały w dodatku jest w najlepszym porównaniu ceny do osiągów

Opublikowano

w ich pomiarach zajal 3 miejsce http://www.dragtimes.info/en/results/

te 2 evo która sa przed nim wydaje mi sie ze juz sa typowo na ćwiartke przygotowane.. stąd ta miażdżąca różnica...

takie małe OT... skąd oni w tej rosji mają kase na takie maszyny ??

Opublikowano

to nie wiesz??? w Rosji kupa ludzi ma kase dzieki Ropie i Gazie,wogole w moskwie jest chyba najwiecej milionerow jesli bierzemy pod uwage miasta. a G-TR fajna fura ale ja japoncow nie lubie wolabym S5 lub M3

pzdr

Opublikowano

skąd oni w tej rosji mają kase na takie maszyny ??

Mafia... :palacz:
Opublikowano
  • Autor

skąd oni w tej rosji mają kase na takie maszyny ??

Mafia... :palacz:

W Rosji jest wielu milionerów i miliarderów, ale ludzi biednych jest więcej niżś multum. Część z bogatych ma tyle kasy, że nie wie co z nią robić i stąd tego typu zabawy, jak wyścigi itd.

Opublikowano

to nie wiesz??? w Rosji kupa ludzi ma kase dzieki Ropie i Gazie,wogole w moskwie jest chyba najwiecej milionerow jesli bierzemy pod uwage miasta. a G-TR fajna fura ale ja japoncow nie lubie wolabym S5 lub M3

pzdr

S5 i M3 to całkiem inna klasa i nie dorastają GT-R do pięt, nie ma w ogóle porównania. Tego nissana stawia się na równi z 997 Turbo.

Opublikowano

Ci sami kolesie testowali R8 i RS6 :kox: Wklejałem do "You tube filmiki warte obejżenia" czy jakoś tak.[br]Dopisany: 22 Listopad 2009, 19:44_________________________________________________...albo...

Opublikowano

SLR nieźle bulgocze, ma strasznie niski dźwięk. Odgłos silnika RS6 bardziej mi się podoba. Widziałoby mi się jakieś lżejsze niż RS6 coupe z tym silnikiem, wtedy SLR bye bye. Np jakaś specjalna edycja RS5.

Opublikowano

oprócz mega :kox: fur to mnie cieszy jakośc tych filmików HD, w koncu cos widac w nocy i nie tylko :good:

a nie jakies pikselozowe gówno, którego nie da sie ogladac:>

Opublikowano

oprócz mega :kox: fur to mnie cieszy jakośc tych filmików HD, w koncu cos widac w nocy i nie tylko :good:

a mnie cieszy,że w lodówce maj jeszcze 4 piwka :)

sorry za OT :hi:

ale naprawdę mnie to cieszy :kox:

Opublikowano
  • Autor

Faktycznie, oglądając pierwszy raz m.in. ten filmik z nissanem moją uwagę zwróciła jakość tych filmików. Przecież to jest noc, a wcale się tego nie odczuwa. :naughty: