slepy Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2010 no to 2x3mm i bedziesz pan zadowolony mam nadzieje :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciu0308 Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2010 ja jeszcze w klamki zapodalem po jedniej tez fajnie to wyglada, wneka klamki jest lekko czerwona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu93 Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2010 slepy - rezaj podświetlenie przełączników Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciu0308 Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2010 slepy - rezaj podświetlenie przełączników ja bede pierwszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2010 ja jeszcze w klamki zapodalem po jedniej tez fajnie to wyglada, wneka klamki jest lekko czerwona no widziałem patent tez dobry, ale u siebie jakoś tego nie widzę :gwizdanie: slepy - rezaj podświetlenie przełączników nie kuś , a tak szczerze to myślałem o tym :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciu0308 Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2010 ja mysle tak ze az spac nie moge ;( jutro musze jeszcze raz przemyslec co i jak i moze uda mi sie zrobic [br]Dopisany: 09 Sierpień 2010, 23:20_________________________________________________ ja jeszcze w klamki zapodalem po jedniej tez fajnie to wyglada, wneka klamki jest lekko czerwona no widziałem patent tez dobry, ale u siebie jakoś tego nie widzę :gwizdanie: mi sie podoba zle nie jest diody schowalem teraz bo wczesniej byly 5mm (kozy wielkie) a teraz jedna mala 3mm schowana i jest ladnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu93 Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2010 jak wy nie zrobicie to ja i tak napewno zrobię, jak tylko jakieś auto będzie na stałe, czyli pewnie moje za dłuuugi czas.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciu0308 Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2010 a da sie tam jakos podlozyc diody do tych pstryczkow? bo wydaje mi sie ze chyba ciezko bedzie [br]Dopisany: 09 Sierpień 2010, 23:25_________________________________________________michu masz jakis patent?[br]Dopisany: 09 Sierpień 2010, 23:28_________________________________________________PS zapomnialem powiedziec dotarly do mnie glosniki ori z B6 jutro montaz i olej od DZIKa Motul 6100 polsyntetyk + filtr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu93 Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2010 jasne, że mam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciu0308 Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2010 jasne, że mam. no to zdradz sekret babuni mozesz na priv :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu93 Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2010 nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciu0308 Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2010 nie. nie to nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu93 Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2010 nie. nie to nie nie no tak na serio to nie wiem jak to tam wygląda.. ale jakbym dorwał jakąś lampkę do rozkładu to bym coś wymyślił na bank Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciu0308 Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2010 sam jutro obczaje i zrobie a jak nie to chooj nie bedzie podswietlenia [br]Dopisany: 09 Sierpień 2010, 23:36_________________________________________________cykne jutro foty i przemysli sie co i jak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu93 Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2010 a ja jak wypier*olę patent, to będę go robił w każdym aucie a patent sprzedam i będę miał na a4 na osiemnastkę f*ck Yea. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciu0308 Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2010 a ja jak wypier*olę patent, to będę go robił w każdym aucie a patent sprzedam i będę miał na a4 na osiemnastkę f*ck Yea. dam Ci moja tylko o nia dbaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu93 Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2010 za patent? ok. jutro wyciągam lampkę z paska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciu0308 Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2010 zagazuje Ci ja jeszcze nawet [br]Dopisany: 09 Sierpień 2010, 23:43_________________________________________________dobra panyyyy ide spac jutro żeźba [br]Dopisany: 09 Sierpień 2010, 23:44_________________________________________________panyyy a tak wyglada srodek czerwone diody: i dzisiejszy mod : głośniki 16cm zalozone przod gra o niebo lepiej,olej zmieniony, w piatek wycinka kata i czyszczenie ostatniego wydechu po niedzieli gazowanie ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2010 głośniki 16cm zalozone masz jakieś foty dystansów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2010 zagazuje Ci ja jeszcze nawet [br]Dopisany: 09 Sierpień 2010, 23:43_________________________________________________dobra panyyyy ide spac jutro żeźba [br]Dopisany: 09 Sierpień 2010, 23:44_________________________________________________panyyy a tak wyglada srodek czerwone diody: i dzisiejszy mod : głośniki 16cm zalozone przod gra o niebo lepiej,olej zmieniony, w piatek wycinka kata i czyszczenie ostatniego wydechu po niedzieli gazowanie ;( fajnie swiecą te diody, w sobotę kupię sobie materiały i od poniedziałku rezam ostro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi