wojciu0308 Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2010 bez dystansow sa kupilem ori od B6 w dobrej cenie(40zl 2sztuki) troche ciecia,i pasi boczek nie odstaje nawet 2mm, napewno graja lepiej od seri b5 nie charcza i maja lepszy basik zalozylem takie bo nie wiaze dlugiej przyslosci z tym autem niedlugo zmiana ale jak narazie chce zeby wszystko bylo w jak najlepszym porzadku [br]Dopisany: 11 Sierpień 2010, 21:52_________________________________________________ zagazuje Ci ja jeszcze nawet [br]Dopisany: 09 Sierpień 2010, 23:43_________________________________________________dobra panyyyy ide spac jutro żeźba [br]Dopisany: 09 Sierpień 2010, 23:44_________________________________________________panyyy a tak wyglada srodek czerwone diody: i dzisiejszy mod : głośniki 16cm zalozone przod gra o niebo lepiej,olej zmieniony, w piatek wycinka kata i czyszczenie ostatniego wydechu po niedzieli gazowanie ;( fajnie swiecą te diody, w sobotę kupię sobie materiały i od poniedziałku rezam ostro mowilem klamki tez chcesz zobaczyc? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2010 daj fotki, moze sie skusze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciu0308 Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2010 daj fotki, moze sie skusze jutro foty musze zrobic ladne bo te co mam to kaszana [br]Dopisany: 11 Sierpień 2010, 22:01_________________________________________________brakuje jeszcze u mnie kratek nawiewu z polifta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2010 daj fotki, moze sie skusze jutro foty musze zrobic ladne bo te co mam to kaszana [br]Dopisany: 11 Sierpień 2010, 22:01_________________________________________________brakuje jeszcze u mnie kratek nawiewu z polifta no ja tez nie mam :gwizdanie:, ale w planach są Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciu0308 Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2010 tez u mnie sa ciekawe kiedy michu wpadnie mysle jak zrobic te przyciski w lampce ale za cholere wymyslic nie moge z tego co widzialem to nic z tego nie bedzie bo na przciskach oznaczenia sa namalowane i raczej nie sa przezroczyste Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu93 Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2010 jest i michu co do wojtuś twojej roboty, to kurcze chyba źle masz aparat ustawiony bo nie widzę tego światła na mieszku... ale za to ja dziś sobie sprawiłem funkiel nówkę i zdjęcia strzelam wszystkiego a co do lampki, to niestety ale od godziny 18 nie mam już w czym grzebać.. :gwizdanie: i pewnie dłuugi czas tak zostanie a i ja te przyciski miałem w passacie inaczej niż jest w audi.. inaczej ikonki namalowane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciu0308 Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2010 pasek sprzedany ja jutro zobacze co a ta lampka aparat... to byl tel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu93 Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2010 ale będę myślał co i jak bo trzeba to wykombinować [br]Dopisany: 11 Sierpień 2010, 22:54_________________________________________________ pasek sprzedany i już więcej nie otwieram tematu o nowym aucie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciu0308 Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2010 tylko golfa zostawiasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu93 Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2010 tylko golfa zostawiasz? no golf zostaje, bynajmniej narazie - chyba, że ktoś da 2 koła ale sprawuje się dobrze, w tygodniu, może nawet jutro reg. gazu - kilka nowych fotek i niech jeździ. ja i tak auta na 18 nie będę kupował. będę jeździł tym co starszy kupi -pasek, audi i luz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciu0308 Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2010 ja poluje na czarne 1,8T lub 2,8 oczywiscie a4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu93 Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2010 lipa.. kup dizla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciu0308 Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2010 czy ja wiem czy taka lipa... :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SebaMC Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Kup dobre 1,8 T, z niego troche kuniów wyrezarz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu93 Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2010 kup 1.9 i wyrezacz 180-200 kuniuf. będziesz palił gumę na 3 biegu podczas jazdy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SebaMC Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Ale 1.8 T jest tańsze do zrezania, a uzyska się większą moc :gwizdanie: chyba, że zależy Ci na oszczędności, to diesel, ale wolałbym zagazować 1.8, plusy w/w a do tego jeszcze oszczędniejsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aju Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2010 kup 1.9 i wyrezacz 180-200 kuniuf. nie jest to takie tanie rezanie :gwizdanie: z 1,8t samym programem masz 180~ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SebaMC Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2010 kup 1.9 i wyrezacz 180-200 kuniuf. nie jest to takie tanie rezanie :gwizdanie: z 1,8t samym programem masz 180~ Dokładnie, a żeby 1.9 na 200 kuniów zrobić, to musisz kilka klocków wydać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu93 Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2010 ale nigdy nie będzie tej przyjemności z PB co z diesela Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
topor Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2010 młody a wie co gada:D polac Mu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi