Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL B5] [ALL B5] A4 by Cypis :)postojówki US str.65

wojciu0308

Rekomendowane odpowiedzi

bez dystansow sa :wink4: kupilem ori od B6 w dobrej cenie(40zl 2sztuki) troche ciecia,i pasi :wink4: boczek nie odstaje nawet 2mm, napewno graja lepiej od seri b5 nie charcza i maja lepszy basik :) zalozylem takie bo nie wiaze dlugiej przyslosci z tym autem :wink4: niedlugo zmiana :kox: ale jak narazie chce zeby wszystko bylo w jak najlepszym porzadku :)[br]Dopisany: 11 Sierpień 2010, 21:52_________________________________________________

:decayed: zagazuje Ci ja jeszcze nawet :kox:[br]Dopisany: 09 Sierpień 2010, 23:43_________________________________________________dobra panyyyy :naughty: ide spac :decayed: jutro żeźba :kox:[br]Dopisany: 09 Sierpień 2010, 23:44_________________________________________________panyyy a tak wyglada srodek :wink4:

fe557112d36655ebmed.jpg

c790982ae56595efmed.jpg

c4cf21cac816f6cbmed.jpg

c913f40ec8bc1716med.jpg

3741ce40c53ef4a4med.jpg

czerwone diody:

bbcfaeaa08518e54med.jpg

c91d9fa5de728e61med.jpg

i dzisiejszy mod :decayed::kox: :

238e089e713e8b1cmed.jpg

b40c252eaebd0d60med.jpg

głośniki 16cm zalozone :) przod gra o niebo lepiej,olej zmieniony, w piatek wycinka kata i czyszczenie ostatniego wydechu :wink4: po niedzieli gazowanie :kwasny: ;(

fajnie swiecą te diody, w sobotę kupię sobie materiały i od poniedziałku rezam ostro :kox:

mowilem :tongue4: klamki tez chcesz zobaczyc? :naughty:

daj fotki, moze sie skusze :decayed:

jutro foty :wink4: musze zrobic ladne bo te co mam to kaszana :wink4:[br]Dopisany: 11 Sierpień 2010, 22:01_________________________________________________brakuje jeszcze u mnie kratek nawiewu z polifta :mysli::wink4:

daj fotki, moze sie skusze :decayed:

jutro foty :wink4: musze zrobic ladne bo te co mam to kaszana :wink4:[br]Dopisany: 11 Sierpień 2010, 22:01_________________________________________________brakuje jeszcze u mnie kratek nawiewu z polifta :mysli::wink4:

no ja tez nie mam :gwizdanie:, ale w planach są :decayed:

tez u mnie sa :wink4: ciekawe kiedy michu wpadnie :decayed: mysle jak zrobic te przyciski w lampce ale za cholere wymyslic nie moge :decayed: z tego co widzialem to nic z tego nie bedzie bo na przciskach oznaczenia sa namalowane i raczej nie sa przezroczyste

jest i michu :kox:

co do wojtuś twojej roboty, to kurcze chyba źle masz aparat ustawiony bo nie widzę tego światła na mieszku...

ale za to ja dziś sobie sprawiłem funkiel nówkę i zdjęcia strzelam wszystkiego :evil:

a co do lampki, to niestety ale od godziny 18 nie mam już w czym grzebać.. :gwizdanie:

i pewnie dłuugi czas tak zostanie :wink4:

a i ja te przyciski miałem w passacie inaczej niż jest w audi.. inaczej ikonki namalowane.

ale będę myślał co i jak :good: bo trzeba to wykombinować :wink4:[br]Dopisany: 11 Sierpień 2010, 22:54_________________________________________________

pasek sprzedany

i już więcej nie otwieram tematu o nowym aucie :wink4:

tylko golfa zostawiasz? :wink4:

no golf zostaje, bynajmniej narazie - chyba, że ktoś da 2 koła :evil:

ale sprawuje się dobrze, w tygodniu, może nawet jutro reg. gazu - kilka nowych fotek :evil: i niech jeździ. ja i tak auta na 18 nie będę kupował. będę jeździł tym co starszy kupi -pasek, audi i luz :rolleyes:

Ale 1.8 T jest tańsze do zrezania, a uzyska się większą moc :gwizdanie: chyba, że zależy Ci na oszczędności, to diesel, ale wolałbym zagazować 1.8, plusy w/w a do tego jeszcze oszczędniejsze :wink4:

kup 1.9 i wyrezacz 180-200 kuniuf.

nie jest to takie tanie rezanie :gwizdanie:

z 1,8t samym programem masz 180~

Dokładnie, a żeby 1.9 na 200 kuniów zrobić, to musisz kilka klocków wydać ;)