Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL B5] [ALL B5] A4 by Cypis :)postojówki US str.65

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nic nie bedzie w serii :wink4: a 1,8T nie zagazuje :blink: napewno nie podtlenkiem LPG :no:[br]Dopisany: 17 Sierpień 2010, 20:13_________________________________________________dzis dotrala kolejna paczka od dzika :good: wycieraczki i filtry :good: polecam tego uzytkownika :) ma duzo dobrych czesci, potrafi doradzic oraz dac korzystny rabat :) paczki w max 2 dni przychodza :)

Opublikowano

Ja też kupowałem graty u dzika - spoko gość :good:

Opublikowano

tak jak mowilem wczesniej :kox: cos zwiazane z 2 kolami :wink4: to pierwsze to Yamaha Virago 500 :kox: a drugie Romet R 150 :kox: obie maszyny jak na swoje pojemnosci ladnie ciekaja :rolleyes:

0dd8aaabb12f3a97med.jpg

wieksza fotka:

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/0dd8aaabb12f3a97.html

[br]Dopisany: 20 Sierpień 2010, 22:36_________________________________________________oswietlenie klamek gotowe: :)

62ea7b399dec4921med.jpg

781c2d89d9293c4cmed.jpg

Opublikowano

nie powinna ta diodka troszkę wystawać, żeby oświecała ładnie całą wnękę a nie tylko punktowo? :mysli:

Opublikowano

wlasnie jak wystawala to mi sie nie podobalo bo swiecila wszedzie tylko nie na wneke klamki :confused4: nawet na konsole swiecila dlatego zrobilem tak i teraz tak delikatnie jest oswietlony srodek po mimo tego ze ona jest schowana ladnie oswietla i przede wszystkim nie razi :) juz pare opcji bylo przerobionych z tymi klamkami i ta najlepiej wyglada. dioda 5mm to byla porazka :wallbash: w nocy nawet w szybie sie odbijala :wallbash:

Opublikowano
:good:
Opublikowano

zrobie jeszcze fote wieczorkiem jak tylko aparat dorwe :) teraz zostalo mi pociagnac kabelki na tyl i bedzie git :)

Opublikowano

b6 już na forum?

Opublikowano

b6 już na forum?

jeszcze :embarrassed: obecnie B6 lata po niemieckich autostradach :confused4: na zime wroci[br]Dopisany: 22 Sierpień 2010, 21:43_________________________________________________plany sie pozmienialy :wink4: poszukam jej jakis fot i zaloze watek :)

Opublikowano

Dobra robota, mały wkład finansowy, a efekt świetny :wink4:

Opublikowano

za duzy pijak :decayed: to juz 2,6 lepsze bo w paliwie lzej i pomruk V6 tez jest :kox:

Na pewno jesteś na 1000% pewny że 2.6 ABC pali mniej niż 2.8 174KM a nie mówiąc już o 2.8 30V 193KM :?: :gwizdanie:

Jeśli się zdecydujesz na które z wysoko pojemnościowych silników to bierz ten ostatni bo ma najlepsze kopyto a katalogowo pali mniej niż moje 2.6, ja tak samo myślałem jak ty i kupiłem ten właśnie silnik ale gdybym się wcześniej zarejestrował na forum i wtedy dopiero kupił :a4fan: to bym bez dwóch zdań szukał bym 2.8 30V 193KM i to w obowiązkowym Q, tylko nieznacznie ma droższe części jeśli chodzi o silnik ale w tych silnikach nie ma się co psuć bo to nie diesel :wink4:

Opublikowano

jak diesel to grubo pogrzebany tak na 170-190 kunia a jak benzyna to tylko 1,8T po dobrym programie :) a jak nie to 2,8 w Q i zadna zima mnie nie zaskoczy :kox:

Opublikowano

kup sobie Q ale diesela, no ew. 1.8T a najlepiej 2.7BiT :decayed:

Opublikowano

Wojtek, za ile ty wyrwałeś ten poliftowy zdesio? :mysli:, bo już nie pamietam :wallbash:

Opublikowano

to TDI i zrób BiT'a albo 3BiT'a :kox:[br]Dopisany: 23 Sierpień 2010, 20:33_________________________________________________a co slepy dostałeś meila z ceną za zdesia?

Opublikowano

przod mialem juz na niej jak kupilem a tyl dorwalem za 130zl, ten gosc co od niego tylni kupowalem mial za 200zl przedni z halo ale z tego co wiem to juz go nie ma bo dzwonilem do niego zaraz jak zobaczylem ze halo szukasz :)[br]Dopisany: 23 Sierpień 2010, 20:33_________________________________________________

to TDI i zrób BiT'a albo 3BiT'a :kox:[br]Dopisany: 23 Sierpień 2010, 20:33_________________________________________________a co slepy dostałeś meila z ceną za zdesia?

3BiT'a teraz jem :polew: ale tak na serio poki co to bujam sie jeszcze tym i na nastepne wakacje juz bede czegos szukal albo diesel albo benzin :decayed: 1,8T... 1.9TDI...2,8... :)

Opublikowano

właśnie nie :kwasny:, ale nie spieszy mnie sie z tym bardzo, patrzyłem dzisiaj na zdesie po lifcie na allegro, i ceny za komplet zabijają, 550zł, 650zł, a ze spryskami 750zł :wallbash:,

no wiem Wojtek szkoda że wcześniej sie nie dogadaliśmy o ten zdesio :disgust:, tył miałem ostatnio pod parktronik za 130zł, z przesyłka :tongue4:, ale mam inne wydatki :decayed:

Opublikowano

kurde no szkoda :disgust: a moglem zabrac od niego wszystko i juz bys mial :disgust:

Opublikowano

kurde no szkoda :disgust: a moglem zabrac od niego wszystko i juz bys mial :disgust:

z doświadczenia wiem ze takie okazje lubią sie powtarzać raz na jakiś czas, a nie mam jakiegoś wielkiego Ciśnienia na to także poczekam :good: