slepy Opublikowano 14 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2010 jak bede to bede pamietac narazie nie wiem czy dla mnie cos bedzie czy nie dobra ide do roboty 3m sie Mistrzu co tam działsz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciu0308 Opublikowano 14 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2010 u szfagra stoly skrecam teraz ma zapierdziel przed swietami to sie troche dorobi na nowe mody Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 14 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2010 u szfagra stoly skrecam teraz ma zapierdziel przed swietami to sie troche dorobi na nowe mody no to działaj, powodzenia w modach życzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciu0308 Opublikowano 23 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2010 u szfagra stoly skrecam teraz ma zapierdziel przed swietami to sie troche dorobi na nowe mody no to działaj, powodzenia w modach życzę nawzajem dobra spadam,bedziemy w kontakcie [br]Dopisany: 14 Grudzień 2010, 19:45_________________________________________________No i stało sie ogłaszam że Audi idzie do sprzedania Uploaded with ImageShack.us Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 23 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2010 u szfagra stoly skrecam teraz ma zapierdziel przed swietami to sie troche dorobi na nowe mody no to działaj, powodzenia w modach życzę nawzajem dobra spadam,bedziemy w kontakcie [br]Dopisany: 14 Grudzień 2010, 19:45_________________________________________________No i stało sie ogłaszam że Audi idzie do sprzedania Uploaded with ImageShack.us powyżej 200000 się juz nie sprzedają, bo to magiczna bariera, wojciu, wycziłem na allegro za***iste lampki do podświetlania klamek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciu0308 Opublikowano 23 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2010 poprosze link [br]Dopisany: 23 Grudzień 2010, 20:29_________________________________________________zapomnialem dodac na wiosne badam rynek i sprzedaje klamota ;( ale szukam 1,9TDi podobno w B5 wychodzily AWX prawda to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 23 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2010 podobno w B5 wychodzily AWX prawda to? wątpię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 23 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2010 podobno w B5 wychodzily AWX prawda to? wątpię ne prawda, największym motorkiem była 115KM, oczywiście w dieslu Szukaj jakiegoś AHH, poddatnego na mody, albo czegoś po pieniadzach i w miedzyczasie silnika awx/avf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciu0308 Opublikowano 23 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2010 ogolny plan to polift najlepiej w dieslu oczywiscie 1,8T i 2,8 tez nie pogardze slepy daj link Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 23 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2010 ogolny plan to polift najlepiej w dieslu oczywiscie 1,8T i 2,8 tez nie pogardze slepy daj link nie mogę teraz tego znaleźć , to były chyba ori od a4 od a6 , jak znajdę to Ci go wkleje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciu0308 Opublikowano 23 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2010 B6 tez ma ori podswielane a jak nie sprzedam zielonka to raczej bede swapowac 1,8T raczej bedzie wystarczajace i da sie cos zmodzic bo w wieksze motory sie nie bede bawic... za duze koszty. Obecnie grzebe środek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 23 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2010 B6 tez ma ori podswielane a jak nie sprzedam zielonka to raczej bede swapowac 1,8T raczej bedzie wystarczajace i da sie cos zmodzic bo w wieksze motory sie nie bede bawic... za duze koszty. Obecnie grzebe środek ja też, właśnie walczę z wiązką do podgrzewanych siedzeń Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciu0308 Opublikowano 23 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2010 do jutra zmontujesz u mnie obecnie pass czekam na troszke wolnego i kaske znowu sie cos dokupi i dalej montujemy, gałki z polifta szukam :gwizdanie: aaa i babcia szyje mi mieszek ten od galki z czarnej alcantary Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 23 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2010 do jutra zmontujesz u mnie obecnie pass czekam na troszke wolnego i kaske znowu sie cos dokupi i dalej montujemy, gałki z polifta szukam :gwizdanie: aaa i babcia szyje mi mieszek ten od galki z czarnej alcantary no to groobo , ja narazie ogarniam wtyczki, i jak zdąże jutro, to dopasuje długości, i powinienem ją położyć w aucie, no i jeden kubełek wskoczy , a bedziesz coś jeszcze robił w alcantarze czy tylko mieszek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciu0308 Opublikowano 23 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2010 dekory bede robic w czarnej... i pozniej podsufitowka [br]Dopisany: 23 Grudzień 2010, 21:21_________________________________________________slepy jak mowisz z zółta nicia szyc ta alcantare? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 23 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2010 dekory bede robic w czarnej... i pozniej podsufitowka [br]Dopisany: 23 Grudzień 2010, 21:21_________________________________________________slepy jak mowisz z zółta nicia szyc ta alcantare? zrób z czarną nicią , bo jak nie bedziesz miał nic innego zółtego to bedzie wyglądać z doopy, u mnie dekory wpadną żółte, i powinno być cacy, a jak zrobisz dekory czarne, to średnio to bedzie pasić, chyba że sufit w zółtej alkantarze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciu0308 Opublikowano 28 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2010 nie no zółtej nie zrobie ma być czarna a co do żółtego to oczywiscie kiera bedzie pikowana z żółta i moze coś z podlokietnikiem albo gałka zmodze[br]Dopisany: 23 Grudzień 2010, 21:47_________________________________________________jakim klejem kleić alcantare?[br]Dopisany: 24 Grudzień 2010, 21:54_________________________________________________jak wam sie wydaje zamienic 2 lifta na takie lampy? http://allegro.pl/lampy-led-diodowe-tyl-do-a4-b5-i1374134198.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 28 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2010 neeee :wallbash: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciu0308 Opublikowano 28 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2010 neee to neee fifty fifty za polifty :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fryta Opublikowano 28 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2010 _________________________________________________jak wam sie wydaje zamienic 2 lifta na takie lampy? http://allegro.pl/lampy-led-diodowe-tyl-do-a4-b5-i1374134198.html jak dla mnie wiocha na maksa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi