wojciu0308 Opublikowano 30 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 za 100zl z lampkami skąd żeś to dorwał , dobra kasa rozbity polift na szrocie niestety ma niebieski srodek zastanowie sie jeszcze moze nad tunelem srodkowym ale bede go musial malowac i nie wiem czy to nie bedzie wygladac[br]Dopisany: 30 Grudzień 2010, 09:07_________________________________________________slepy jak mowsz oswietlenie na nogi w bialych ledach czy w czerwonych? tylko białe tez tak myslalem [br]Dopisany: 30 Grudzień 2010, 09:17_________________________________________________jeszcze zderzak z polifta musze wkoncu pomalowac bo go maluje i maluje i końcowki od wydechu poprawic albo zmienic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 30 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 tylko jakbym teraz robił u siebie to bym chyba zastosował ciepły Biały , ja mam zimny, i naprwdę robi wrażenie zimnego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciu0308 Opublikowano 30 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 do cieplego znowu musial bym kupowac nowe zarowki do podsufitowki i itd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej8891 Opublikowano 30 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 Wojciu ja u siebie też malowałem tunel i nie ma tragedi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciu0308 Opublikowano 30 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 Wojciu ja u siebie też malowałem tunel i nie ma tragedi no to chyba tunel tez kupie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 30 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 Wojciu ja u siebie też malowałem tunel i nie ma tragedi no to chyba tunel tez kupie a Ty nie masz tunelu z polifta? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciu0308 Opublikowano 30 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 Wojciu ja u siebie też malowałem tunel i nie ma tragedi no to chyba tunel tez kupie a Ty nie masz tunelu z polifta? o tamtym co mowilem to mi spier**** wahałem sie z kupnem o dzien za dlugo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej8891 Opublikowano 30 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 ja kupiłem ogólnie tunel i podłokietnik z paska bo akurat była okazja ale wszystko na orginał zero zamienników Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 30 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 Wojciu ja u siebie też malowałem tunel i nie ma tragedi no to chyba tunel tez kupie a Ty nie masz tunelu z polifta? o tamtym co mowilem to mi spier**** wahałem sie z kupnem o dzien za dlugo a no to tak jak ja , dużo rzeczy mi już tak sperdoliło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciu0308 Opublikowano 30 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 ja kupiłem ogólnie tunel i podłokietnik z paska bo akurat była okazja ale wszystko na orginał zero zamienników juz ktos na forum tez zakladal z paska [br]Dopisany: 30 Grudzień 2010, 09:29_________________________________________________ Wojciu ja u siebie też malowałem tunel i nie ma tragedi no to chyba tunel tez kupie a Ty nie masz tunelu z polifta? o tamtym co mowilem to mi spier**** wahałem sie z kupnem o dzien za dlugo a no to tak jak ja , dużo rzeczy mi już tak sperdoliło od dziś mniej myslenia wiecej zakupów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej8891 Opublikowano 30 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 Wujciu rób tak jak ja to robię wchodzę na alledrogo.pl raz na jakiś czas i zawsze znajduję jakąś okazję aluski kosztowały mnie 1000zł z oponami drugi 1000zł dałem za tapicerkę wraz z podłokietnikiem i tunelem środkowym za radio dvd dałem 500zł już nie wspomnę że 2 wzmacniacze i 2 tuby dostałem za darmo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 30 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 ja kupiłem ogólnie tunel i podłokietnik z paska bo akurat była okazja ale wszystko na orginał zero zamienników juz ktos na forum tez zakladal z paska [br]Dopisany: 30 Grudzień 2010, 09:29_________________________________________________ Wojciu ja u siebie też malowałem tunel i nie ma tragedi no to chyba tunel tez kupie a Ty nie masz tunelu z polifta? o tamtym co mowilem to mi spier**** wahałem sie z kupnem o dzien za dlugo a no to tak jak ja , dużo rzeczy mi już tak sperdoliło od dziś mniej myslenia wiecej zakupów dokładnie , lampka przód już prawie jest, jescze tylko tył, i można się brać za sufit Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciu0308 Opublikowano 30 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 ja kupiłem ogólnie tunel i podłokietnik z paska bo akurat była okazja ale wszystko na orginał zero zamienników juz ktos na forum tez zakladal z paska [br]Dopisany: 30 Grudzień 2010, 09:29_________________________________________________ Wojciu ja u siebie też malowałem tunel i nie ma tragedi no to chyba tunel tez kupie a Ty nie masz tunelu z polifta? o tamtym co mowilem to mi spier**** wahałem sie z kupnem o dzien za dlugo a no to tak jak ja , dużo rzeczy mi już tak sperdoliło od dziś mniej myslenia wiecej zakupów dokładnie , lampka przód już prawie jest, jescze tylko tył, i można się brać za sufit ja po nowym roku bede robic jutro sylwester... wczoraj mialem 18stke u kumpla i chyba noge zlamalem jak wracalem do domu dziś poprawiny [br]Dopisany: 30 Grudzień 2010, 09:35_________________________________________________ Wujciu rób tak jak ja to robię wchodzę na alledrogo.pl raz na jakiś czas i zawsze znajduję jakąś okazję aluski kosztowały mnie 1000zł z oponami drugi 1000zł dałem za tapicerkę wraz z podłokietnikiem i tunelem środkowym za radio dvd dałem 500zł już nie wspomnę że 2 wzmacniacze i 2 tuby dostałem za darmo chyba tak zaczne robic ostatnio jeszcze spier**** mi czarne kubelki welurowe za 300zl z przesylka a teraz jeszcze ten tunel... koniec z zastanawianiem sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej8891 Opublikowano 30 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 jak jest okazja to nie zastanawiaj się tylko bierz ale przede mną teraz najgorsze FIS i kiera od esy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 30 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 jak jest okazja to nie zastanawiaj się tylko bierz ale przede mną teraz najgorsze FIS i kiera od esy kiere od esy miałem w bardzo dobrych pieniądzach, wisiała chyba 2 tygodnie na forum :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej8891 Opublikowano 30 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 i czemu się nie odzywałeś ja pytam czemu ? w sumie moja wina nie zaglądam do tych zakładek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciu0308 Opublikowano 30 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 jak jest okazja to nie zastanawiaj się tylko bierz ale przede mną teraz najgorsze FIS i kiera od esy to to jest pikus u mnie swap to bedzie jazda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej8891 Opublikowano 30 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 jeżeli nie masz zaufanego mechaniora to swap się nie opłaca ja chciałem u siebie robić na 1.8T ale mi wybił znajomy mechanik to z głowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciu0308 Opublikowano 30 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 jeżeli nie masz zaufanego mechaniora to swap się nie opłaca ja chciałem u siebie robić na 1.8T ale mi wybił znajomy mechanik to z głowy mam tate mechaniora i swapa bede robic sam elektryka i itd to pikus cala zaloga na warsztacie jest od tego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej8891 Opublikowano 30 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 jeżeli nie masz zaufanego mechaniora to swap się nie opłaca ja chciałem u siebie robić na 1.8T ale mi wybił znajomy mechanik to z głowy mam tate mechaniora i swapa bede robic sam elektryka i itd to pikus cala zaloga na warsztacie jest od tego dobra nie było tematu hehe :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi