Opublikowano 23 Listopada 200916 l Zderzak sam w sobie jest spoko, jedyny jego minus - to wlasnie brak kratek jak te ORI... no i od razu wypada zmienic tylny zderzak na S4, bo ten caractere nie jest "dzielony" na pol.
Opublikowano 23 Listopada 200916 l Autor Zderzak sam w sobie jest spoko, jedyny jego minus - to wlasnie brak kratek jak te ORI... no i od razu wypada zmienic tylny zderzak na S4, bo ten caractere nie jest "dzielony" na pol. S4 na tył to dobry pomysł tylko pod ten zderzak od razu trzeba wydech zrobić. A co myśliesz o tylnym też Caractere bez wydechów??
Opublikowano 23 Listopada 200916 l Dupki ma caractere fajne - zarówno na podwójny wydech, jak i do diesel'ka
Opublikowano 23 Listopada 200916 l Autor Dupki ma caractere fajne - zarówno na podwójny wydech, jak i do diesel'ka No ale tak oglądam i na tył chyba jednak S4 ładniejszy. Zobacze co się wcześniej trafi to to założe na tył.
Opublikowano 23 Listopada 200916 l S4 ladniejszy, w dodatku praktyczniejszy (nizszy) - jak zalozysz tylni caractere to zaraz zacznie brakowac progow
Opublikowano 23 Listopada 200916 l S4 ladniejszy, w dodatku praktyczniejszy (nizszy) - jak zalozysz tylni caractere to zaraz zacznie brakowac progow Założysz tył S4 - pełno na allegro tego i listwy drzwiowe też i będzie miodzio.
Opublikowano 23 Listopada 200916 l Autor S4 ladniejszy, w dodatku praktyczniejszy (nizszy) - jak zalozysz tylni caractere to zaraz zacznie brakowac progow Założysz tył S4 - pełno na allegro tego i listwy drzwiowe też i będzie miodzio. Chodzi Ci o tył S4 do B6 sedan?? ja nie wiedze takiego na allegro.
Opublikowano 23 Listopada 200916 l Autor Taa... troche przesadzil z tym "pełno" Nawet nie troche tylko bardzo bo nie ma ani jednego
Opublikowano 24 Listopada 200916 l Kutwa Jarol - zapomniałem, że ty masz nienormatywny samochód - SEDAN Pełno tyczyło się Avanta oczywiście
Opublikowano 24 Listopada 200916 l Autor Kutwa Jarol - zapomniałem, że ty masz nienormatywny samochód - SEDAN Pełno tyczyło się Avanta oczywiście No do sedana bedzie ciężko znaleźć ale pewnie prędziej czy później coś trafie tak jak ten Caractere na przód.[br]Dopisany: 24 Listopad 2009, 09:32_________________________________________________Właśnie dostałem cennik Caractere i tak: Zderzak przedni: 520 Gril: 185 Zderzak tył bez wydechów ( do TDI): 310 Wszystkie ceny w euro netto + oczywiście wysyłka.
Opublikowano 24 Listopada 200916 l Wszystkie ceny w euro netto + oczywiście wysyłka. I to jest właśnie kwintesencja oczekiwania
Opublikowano 24 Listopada 200916 l Ano istnieje: http://www.caractere.pl/carDetails_AudiA4avant05.php
Opublikowano 24 Listopada 200916 l Autor i jaki to rzad wielkosci jesli chodzi o zderzak? Cena pewnie będzie podobna jad do B6 czyli około 500euro netto za przedni zderzak.
Opublikowano 26 Stycznia 201016 l gratuluję Jarol naprawdę udanego zakupu lepszego zderzaka do B6tki wg mnie póki co nie stworzono.
Opublikowano 26 Stycznia 201016 l jak dla mnie zderzak wypas prezentuje sie bardzo ciekawie na tym modelu
Opublikowano 11 Maja 201016 l i mi również udało się kupić zderzak w dobrym stanie w okazjonalnej cenie nawet z aukcji udało mi się jeszcze troszkę wynegocjować jutro trafi do lakiernika wg mnie lepszego zderzaka do b6 nie ma - ale to tylko moje skromne zdanie. pozdrawiam
Opublikowano 11 Maja 201016 l mi tez sie podoba :> duzo jest miejsca na FMIC a a tu link jakby ktos szukal http://www.allegro.pl/item1033402717_audi_a4_caractere_jak_s4_zderzak_przod_a_4.html