Matush2904 Opublikowano 24 Listopada 2009 Opublikowano 24 Listopada 2009 Mam problem z hamulcem ręcznym. Jak zaciągam reczny to nie moze on załapać na zabki tak jakby sie zsuneła zębatka. Nie mam pojęcia co to moze byc Bardzo prosze o pomoc
denis911 Opublikowano 24 Listopada 2009 Opublikowano 24 Listopada 2009 nikt tu jasnowidzem nie jest co moglo sie stac. Najlepsza i najszybsza metoda na stwierdzenie trafnej diagnozy jest po prostu rozebranie tego
Matush2904 Opublikowano 24 Listopada 2009 Autor Opublikowano 24 Listopada 2009 to mi pomogłeś. Czekam na pomoc od innych
iwadrian Opublikowano 24 Listopada 2009 Opublikowano 24 Listopada 2009 Zazwyczaj ząbki wytarte lub zapadka. Czasem luz na boki tak duży,że zapadka z ząbkami się mija.
Matush2904 Opublikowano 25 Listopada 2009 Autor Opublikowano 25 Listopada 2009 jak to mozna naprawić. Jak dostac sie do tego
wosiu007 Opublikowano 25 Listopada 2009 Opublikowano 25 Listopada 2009 na lewarek, ściągnąć koło. Wynająć kolesia który będzie szarpał dźwignią ręcznego a ty oglądasz czy z zębatką wszystko ok. Potem to już tylko rozbiórka o ile będzie to konieczne. Najpierw trzeba pooglądać
Maraas Opublikowano 28 Listopada 2009 Opublikowano 28 Listopada 2009 w dźwignie ręcznego jest sprężynka która porusza zapadkę, u mnie ona poszła jednak wystarczy połączyć przycisk z zapadką na sztywno i wszystko działa jak ta lala 4 miesiące już u mnie daje radę, sprężynka jest praktycznie nie wymienna bo dźwignia ręcznego jest nitowana.
Rekomendowane odpowiedzi