PIOTREK1111 Opublikowano 27 Listopada 2009 Opublikowano 27 Listopada 2009 Nie pokazuje mi w xp pozycji porty lpt i com. Nie wiem co jest grane. Mial ktos kiedys taki problem?
PIOTREK1111 Opublikowano 27 Listopada 2009 Autor Opublikowano 27 Listopada 2009 nie rozumiem o co chodzi. Jakie rs232?
Damian0911 Opublikowano 27 Listopada 2009 Opublikowano 27 Listopada 2009 a wkładałeś cos do portu USB wykrywa go komp bo poprostu możesz nie miec sterowników albo w menadzerze zmień widok
chudineze Opublikowano 27 Listopada 2009 Opublikowano 27 Listopada 2009 Nie pokazuje mi w xp pozycji porty lpt i com. Nie wiem co jest grane. Mial ktos kiedys taki problem? w jakim komputerze stacjonarnym czy notebook (bo tu prawie w każdym nowszym nie ma takich portów dlatego nie będzie ich w XP) ?
PIOTREK1111 Opublikowano 15 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 15 Grudnia 2009 jest to laptop. Wczesniej mi wszystko smigalo a po reinstalacji windowsa nie widze menadzerze lpt i com po to zeby zmienic port. nie mam pojecia o co biega. prawdopodobnie potrzebuje sterownika ktory wlasnie w magiczny sposob zrobi tak zebym widzial te zakladki. macie jakies stery?
ariel Opublikowano 15 Grudnia 2009 Opublikowano 15 Grudnia 2009 http://www.ftdichip.com/Drivers/D2XX.htm
Rekomendowane odpowiedzi