juras0076 Opublikowano 28 Listopada 2009 Opublikowano 28 Listopada 2009 Wiatajcie!!! Chcę sprzedać swojego Szatana i się zastanawiam czy jest sens jechać do Słomczyna.Słyszałem, że teraz się już tam nic nie dzieje, auta się nie sprzedają , a wjazd na giełdzinę kosztuje 60zł paliwo 60zł plusz jakaś szamka i buchy :gwizdanie: to już mamy 150zł. Proszę o pomoć Buziaki
KANAL Opublikowano 28 Listopada 2009 Opublikowano 28 Listopada 2009 Jesli furka jest ladna polecam ogloszenia w internecie a nie gieldy... ja jeszcze zadnego auta nie sprzedalem na gieldzie. Otomoto i za kilka zlotych autko stoi dwa tygodnie. Swiat poszedl tak do przodu ze internet jest praktycznie wszedzie. Bylem kilka razy na gieldzie ze znajomym i widzialem jak ludzie wybrzydzaja i targuja... bo tam stoi 2tys taniej, bo tu ryska, tam wgniotka... wiecej nerwow niz to warte, takie moje zdanie.
mile_end Opublikowano 28 Listopada 2009 Opublikowano 28 Listopada 2009 dokładnie to samo na giełdzie w Lubiniu samochody niektóre masakrycznie tanie i nawet one nie maja zainteresowania w dodatku 99% ludzi to zwykli spacerowicze nie ma najmniejszego sensu
Reggi Opublikowano 28 Listopada 2009 Opublikowano 28 Listopada 2009 Masz Elizówkę pod nosem przecież. Auto masz w TDI więc chopy powinny się potykac o pyrdi żeby kupic takie auto ." Panie w diezlu " Słomczyn to tragedia..moja noga tam więcej nie postanie. Tylko stracisz dzień.
Hugo Opublikowano 28 Listopada 2009 Opublikowano 28 Listopada 2009 Ja pojechałem swoją poprzednią A4 do Elizówki i fura poszła po jakiejś godzinie
Reggi Opublikowano 28 Listopada 2009 Opublikowano 28 Listopada 2009 Ja pojechałem swoją poprzednią A4 do Elizówki i fura poszła po jakiejś godzinie To nawet nie zdążyłeś śmignąć na kiełbaską do autobusu
mcm Opublikowano 28 Listopada 2009 Opublikowano 28 Listopada 2009 w Słomczynie jest straszny syf (błoto kałuże glina) w lecie kurzy się jak h*j, no i kasa 60 dych za wjazd a Lublin to 40 i sam asfalcik, wybór należy do ciebie
talib1990 Opublikowano 29 Listopada 2009 Opublikowano 29 Listopada 2009 to zapraszam do Mysłowic z tego co widze coraz wiecej autek sie tutaj sprzedaje
Rekomendowane odpowiedzi