damdow1 Opublikowano 28 Listopada 2009 Opublikowano 28 Listopada 2009 witam. mam problem z nadmuchem w srodku auta poprostu nic nie chodzi jak wlacze wentylator na maksa to slyszę "buczenie" moze ktos sie juz z tym spotkal prosze o pomoc.Pozdrawiam Damian
chlopak1980 Opublikowano 28 Listopada 2009 Opublikowano 28 Listopada 2009 jak slychac buczenie to silniczek nie chodzi moze sie zawiecil na szczotkach
damdow1 Opublikowano 28 Listopada 2009 Autor Opublikowano 28 Listopada 2009 a wiesz moze jak sie do niego dostac??
Doman13 Opublikowano 28 Listopada 2009 Opublikowano 28 Listopada 2009 poczytaj FAQ klimatyzacja - tam jest rozwiązanie Twojej bolączki VAG by się przydał do diagnozy Panel Ci nie miga?
damdow1 Opublikowano 29 Listopada 2009 Autor Opublikowano 29 Listopada 2009 nie panel nie miga bynajmiej nie zauwazylem.
sołtys85 Opublikowano 29 Listopada 2009 Opublikowano 29 Listopada 2009 a wiesz moze jak sie do niego dostac?? Zdejmujesz podszybie identycznie jak przy wymianie filtra kabinowego i w zagłebieniu po wyjęciu filtra masz wiatraczek, nie wiem jak jest z dostępem do silniczka i przewodów ale można spróbowac.
Doman13 Opublikowano 29 Listopada 2009 Opublikowano 29 Listopada 2009 Sołtys85 - z tej strony którą opisujesz nic nie zdziałasz. Żeby się dostać do silniczka sterującego klapą centralną to trzeba niestety rozebrać kokpit. (jakieś 3 godzinki dla wprawnego człowieka) damdow1 - jeśli panel nie miga to ja bym podpiął Vag-a bo on powinien pokazać błędy. Jak Vag nic nie pokaże to trzeba zdjąć schowek i nasłuchiwać skąd to buczenie dochodzi. Jeśli buczy wiatrak (no bo co innego może tam buczeć) to trzeba go próbować naprawić (łożysko) albo wymienić.
rafal1985 Opublikowano 29 Listopada 2009 Opublikowano 29 Listopada 2009 http://www.a4-klub.pl/smf/empty-t60390.0.html;highlight=naprawa+dmuchawy wystarczy użyć opcji szukaj
Rekomendowane odpowiedzi