Thomas Opublikowano 21 Maja 2007 Opublikowano 21 Maja 2007 Witam , mam pwien problem od jakiegos tygodnia zauwazylem ze trace doladowanie , na zegarze po za chipowaniu mialem 15-16 Psi (1,1 BAR), teraz widze ze jest 13-14 Psi (0.96 BAR) jakby z oporami , czuje jakby jechal na pol chipie , po czym znowu za jakis czas doladowanie jest takie same jak bylo wczesniej , a nawet raz w piku mialem 18 Psi !! (1.24 BAR), i teraz moje pytanie jest nastepujace , jak myslicie ?? za te wahania jest odpowiedzialny przeplywomierz czy zawor N 75 ? jeden kumpel obstawia N 75 drugi przeplywomierz , ja tez mysle ze to chyba bedzie N 75 za jakiekolwiek wskazowki z gory dziekuje
poziek Opublikowano 21 Maja 2007 Opublikowano 21 Maja 2007 a ja obstawiam program [br]Dopisany: 21 Maj 2007, 18:39 _________________________________________________lub DV
Thomas Opublikowano 21 Maja 2007 Autor Opublikowano 21 Maja 2007 myslalem tez o DV ale wtedy byloby caly czas mniejsze doladowanie jezeli by przepuszczal , a raz jest mniejsze a raz w normie , pozatym zawor jest nowy dopiero co go zmienialem , a co do programu to nie slyszalem zeby ktos mial problemy , choc nie wykluczam ze mozesz miec racje Poziek i biore taka ewntualnosc pod uwage rownierz , takze dzieki za podpowiedz
Rekomendowane odpowiedzi