kamiloo17 Opublikowano 30 Listopada 2009 Opublikowano 30 Listopada 2009 witam serdecznie mam pytanie co do silnikow w B6 diesle sa wszystkie na pompowtryskiwaczach czy sa np. w wersji 110km bez pompo . i jak jest z paliwem do tego czy gorsze pojdzie np. opal czy tylkkoo dobrej jakosci bo wczesniej jezdzilem audi 98 tdi 110 km i opal lalem i chodzila jak glupiaaaa bez problemu i tearaz sie nad B6 zastanawiamm
wrclaguna Opublikowano 30 Listopada 2009 Opublikowano 30 Listopada 2009 witam serdecznie mam pytanie co do silnikow w B6 diesle sa wszystkie na pompowtryskiwaczach czy sa np. w wersji 110km bez pompo . i jak jest z paliwem do tego czy gorsze pojdzie np. opal czy tylkkoo dobrej jakosci bo wczesniej jezdzilem audi 98 tdi 110 km i opal lalem i chodzila jak glupiaaaa bez problemu i tearaz sie nad B6 zastanawiamm wszystkie 1.9 tdi b6 sa na pompowtryskiwaczach AVB AWX AVF opal......
Leman Opublikowano 30 Listopada 2009 Opublikowano 30 Listopada 2009 wszystkie B6 sa na pompowtryskach a propos opału :bicz: :bicz3: ....jak chcesz trochę pojeździć B6 to zmień światopogląd
PIXI Opublikowano 30 Listopada 2009 Opublikowano 30 Listopada 2009 Nie rób tego błędu , a jak wlejesz opału to długo nie pociągnie ... nie radzę kolego ;(
antonio Opublikowano 30 Listopada 2009 Opublikowano 30 Listopada 2009 witam serdecznie mam pytanie co do silnikow w B6 diesle sa wszystkie na pompowtryskiwaczach czy sa np. w wersji 110km bez pompo . i jak jest z paliwem do tego czy gorsze pojdzie np. opal czy tylkkoo dobrej jakosci bo wczesniej jezdzilem audi 98 tdi 110 km i opal lalem i chodzila jak glupiaaaa bez problemu i tearaz sie nad B6 zastanawiamm a ty długo byś pociągnął pijąc wodę z klozetu na pół wymieszaną z sikami :?: radzę jeździć tym co masz bo szkoda tak pięknego auta jakim jest A4 B6
Rekomendowane odpowiedzi