borekorneta Opublikowano 21 Maja 2007 Opublikowano 21 Maja 2007 Witam Ostatnio zauwazyłem ze na zewnatrz z prawej jak i lewej strony kapie mi czysta woda. Raz nawet miałem mokry dywanik z praewj strony. Nie moge zlokalizowac z czego to ciekinie i co jest powodem??? Czy to moze byc poczatek jakiejs wiekrzej awari??? Prosze o odp. Pozdrawiam borekorneta
kamil21 Opublikowano 21 Maja 2007 Opublikowano 21 Maja 2007 bylo juz o czym takim na forum opcja szukaj http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=11256.0
borekorneta Opublikowano 22 Maja 2007 Autor Opublikowano 22 Maja 2007 sory ale to co podałes nie jest w zaden sposub zwiazane z moim problemem gdyszwoda cieknie w gorace dni a nie w deszczowe
kamil21 Opublikowano 22 Maja 2007 Opublikowano 22 Maja 2007 sory ale to co podałes nie jest w zaden sposób zwiazane z moim problemem gdyż woda cieknie w gorace dni a nie w deszczowe A skad mnie o tym wiedziec bylo wczesniej :grin: ??? Podalem przykladowy watek ktory byl ostanio na ten temat, a jest wiecej.
lukasssw Opublikowano 22 Maja 2007 Opublikowano 22 Maja 2007 pewnie to ma związek z klimatyzacją (woda nie jest odprowadzana na zewnątrz pod samochód tylko do środka)
Rekomendowane odpowiedzi