Gość mateoos Opublikowano 2 Grudnia 2009 Opublikowano 2 Grudnia 2009 Witam, dziś wystąpił kolejny problem. W radiu miałem sześć zaprogramowanych stacji, które działały bez zarzutu. Wczoraj wieczorem wyciągnąłem i włożyłem z powrotem wsad do zmieniarki płyt CD i od tego czasu zaczęły się cyrki. Kiedy nacisnę klawisz "1", przez dwie sekundy słychać stację, następnie zamiast radia słyszę pikanie, którego głośność narasta. Z kolei na trójce następuje dziwny trzask /jakby przekaźnik/ z tylnej części samochodu /zmieniarka?/, radio przygasa, po czym się włącza ponownie ale na np. 4 kanale. Pozostałe kanały bez problemów. Co to może być?
darekaudi4 Opublikowano 2 Grudnia 2009 Opublikowano 2 Grudnia 2009 przytrzymaj przycisk TP przez pare sekun az zgasnie na nim dioda i po sprawie
Gość mateoos Opublikowano 3 Grudnia 2009 Opublikowano 3 Grudnia 2009 Dzięki wielkie. Jutro sprawdzę i napiszę czy pomogło.[br]Dopisany: 02 Grudzień 2009, 21:13_________________________________________________Sprawdziłem, problem ustąpił. Wielkie dzięki!
Rekomendowane odpowiedzi