Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Która firmę elektronarzędzi byście wybrali?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1500 to chyba chińskie hilti :polew: lub sds plus dla wieszania portretów rodzinnych :polew:

dlatego polecam metabo z 3 letnią gwarancją

po gwarancji elektronarzędzie się sprzedaje /nawet hilti po 2latach/

... a nie serwisuje

przynajmiej tak my robimy.

pzdr

Opublikowano

ori hilti jeszcze mu przedstwiceil na miejsce dostarczył :polew:

Opublikowano

dlatego teraz możesz portrety rodzinne bezproblemowo w domciu wieszać :polew:

ja mówie o młocie do kucia a ty non stop o wiertarce napierasz.

jeśli twierdzisz, że kupiłeś młot hilti za 1500zł to dlaczego nikt w takiej cenie nie handluje nimi na aledrogo :)[br]Dopisany: 13 Grudzień 2009, 00:27_________________________________________________http://www.allegro.pl/item850389172_hilti_te_76_atc_nowka_sds_max_mlotowiertarka.html

Opublikowano

czytaj dokładnie nie ja kupiłem tylko firma która kupuje hilti kilka lat :polew:[br]Dopisany: 13 Grudzień 2009, 00:29_________________________________________________a tak poztym to legalnie narzędziami hlilti mogą tylko ori sklepy hiliti handlować :naughty:

Opublikowano

dodam jeszcze, że na ten młot nie ma papierów czyli...

chyba okazja, z wędki

[br]Dopisany: 13 Grudzień 2009, 00:33_________________________________________________a gdzie jest sklep hilti???? :polew: :polew: :polew:

przecież hilti ma tylko przedstawicieli :polew: :polew: :polew:

wszystko wysyłają kurierem.

Opublikowano

hilti wawa :polew:[br]Dopisany: 13 Grudzień 2009, 00:38_________________________________________________dobra koniec kłótni kto i za ile kupił kupił to kupił jego sprawa :kox:

życze powodzienia w zakupach :wink4:

Opublikowano

dokładnie kolego nie ma się o co kłócić, przecież ja ani Ty młota nie kupujemy a osoba zainteresowana kupnem pewnie zadzwoni na infolinie hilti i przekona się, że młot te 76 kosztuje ponad 4000zł

pzdr

Opublikowano
  • Autor

Panowie nie przesadzać ze mi tu ze za drogo i ze się posypie od razu. Ja tym młotem nie będę kul ani wiercił 8 godzin dziennie, jak by tak było ty bym kupił Hilti. Co do ceny dałem trochę mniej.

Opublikowano

ja mam potężny młot Hitachi. Jest stary jak świat. Wykół nie jedną dziurę i nadal trzyma formę.

Opublikowano

U nas w firmie mamy elektryczne młoty "drogowe" makita i dają radę.

Co jakiś czas któryś idzie na serwis ale są to drobne usterki i wszystko dalej działa. Nie ma rzeczy wiecznych.

Z młotów kujących to mamy kilkanaście boshhammerów i wszystkie dają radę. Te kilkuletnie juz co prawda kończą żywot

no ale ile można.

Mieliśmy hilti ale okazały sie bardzo awaryjne no i serwis bardzo drogi.

Z makity mamy jeszcze kilka wiertarek udarowych. SPrzęt nie do zajeb... Działa i działa.

Generalnie. Stare sprzęty były ekstra teraz jakieś nowe się kupuje już takie nie są.Mają częstsze awarie i różne

przypadłości.

Aha szlifierki też mamy tylko z bosha i są nie do zepsucia. W zasadzie wymieniamy tylko szczotki.