r7adek Opublikowano 4 Grudnia 2009 Opublikowano 4 Grudnia 2009 Witam, mam problem z klimatronic' iem a mianowicie po jego włączeniu i ustawieniu siły nadmuchu czasem sam się przełącza na większą siłę nadmuchu, a drugi problem to podświetlenie, pomimo wymiany żaróweczek wciąż świeci słabo że w dzień a także w nocy nic prawie nie widać, z góry dzięki za pomoc.
Wihajster Opublikowano 4 Grudnia 2009 Opublikowano 4 Grudnia 2009 Witam, mam problem z klimatronic' iem a mianowicie po jego włączeniu i ustawieniu siły nadmuchu czasem sam się przełącza na większą siłę nadmuchu tak ma być :gwizdanie:
stahxxx Opublikowano 4 Grudnia 2009 Opublikowano 4 Grudnia 2009 z tym nadmuchem to jest ok,,,a co do swiecenia to umnie widac dobrze,,a jak przelacze na kody to bardzo mocno swieci,,,
Wihajster Opublikowano 4 Grudnia 2009 Opublikowano 4 Grudnia 2009 Witam, mam problem z klimatronic' iem a mianowicie po jego włączeniu i ustawieniu siły nadmuchu czasem sam się przełącza na większą siłę nadmuchu, a drugi problem to podświetlenie, pomimo wymiany żaróweczek wciąż świeci słabo że w dzień a także w nocy nic prawie nie widać, z góry dzięki za pomoc. spróbuj zwiększyc natężenie światła pokrętłem w liczniku
Rekomendowane odpowiedzi