Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] Zamykanie(alarm) i kierunki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiatam wszystkich, to jest mój pierwszy post za ewentualne błędy przepraszam. A więc mój problem polega na tym że gdy włącze przycisk na pilocie (zeby zamknąć samochód) to samochód się zamyka i kierunki mrugają dwa razy, ale czasami bywa tak że kierunki z prawej strony się zawieszają przy zamykaniu, i gdy probuję parę razy zamknąć i otworzyć to dobiero wtedy gasną. Dodam gdy to się dzieje to kontrolka kierunków(oczywiście ta po prawej) też się zawiesza.Mam również takie pytanie nawet bez kluczyka w stacyjce gdy włącze kierunek lewy lub prawy to swięci się swiatło pozycyjne ( jak kierunek w prawo to i prawe pozycyjne a jak w lewo to lewe) czy u was też tak jest a jka nie to co to może być za przyczyna?[br]Dopisany: 06 Grudzień 2009, 20:05_________________________________________________Widzę ze można na was liczyć... :thumbdown:

Opublikowano

bez kluczyka w stacyjce gdy włącze kierunek lewy lub prawy to swięci się swiatło pozycyjne ( jak kierunek w prawo to i prawe pozycyjne a jak w lewo to lewe) czy u was też tak jest a jka nie to co to może być za przyczyna

tak ma byc

Widzę ze można na was liczyć... :thumbdown:

mysliszz,ze nie mamy co robic,tylko siedzimy 24 h na Forum?o tej porze niektorzy jeszcze spia,a inni wlasnie wychodza,lub wlasnie przyszli do pracy-,skoro to Twoj pierwszy post-to ok,nastepnym razem bedziesz wiedziec
Opublikowano

coś pewnie z centralką zamka nie teges

Opublikowano

Alarm fabryka czy dokładany?

Opublikowano

Jak alarm dokładany to zawiesza się przekażnik od kierunków w centralce alarmu.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Szczerze to nawet nie wiem czy orginalny... mam audika od tygodnia dopiero... dzięki za odpowiedzi :good:[br]Dopisany: 07 Grudzień 2009, 21:40_________________________________________________Panowie jednak to chyba ten przekaźnik w centralce się wiesza... :( dziś wyciągnąłem tą centralę i zamykałem i otwieralem i czasem te przekażniki tykały jenoczesnie a czasem tylko pojedyńczy tyk był i właśnie wetedy ten kierunek sie zawieszał, rozebralem tą centralkę i są tam takie 3 czarne kostki z których dochodzi to tykanie, czy mogę coś zrobić zeby to naprawić? proszę o rady( ale nie od razu ze nowa centralka :wink4:, a jezeli już czy kupiona na allegro z pilotami będzie pasować? chodzi mi o podłaczenie pod kostkę zeby nie trzeba było tam sie bawić )[br]Dopisany: 15 Grudzień 2009, 21:51_________________________________________________up :wallbash:

Opublikowano

dziś wyciągnąłem tą centralę i zamykałem i otwieralem

skąd wyciągnąles centralke-w ktorym miejscu byla?
Opublikowano

Musisz odkręcisz taką plastikową obudowe co jest pod kierownicą ( masz 2 śrubki pod klapką boczną od bezpieczników i 2 pod nogami kierowcy tzn. jedna tak gdzieś nad pedałem gazu a druga nad takim małym schowkiem po lewej stronie dojscia są od dołu na pewno sobie poradzisz:) a centralka u mnie była przy takich dużych kostkach w lewym rogu ( u mnie wyglądała tak: mała czarna puszka;p) opinasz kostkę od niej ii masz ją na dłoni:) aha zobacz u ciebie może być dojcie do niej od strony tych bocznych bezpieczników...

:polew: sorry,ale nie moglem sie powstrzymac-zadalem Ci pytanie-zeby dojsc do tego,co to za alarm,bardziej chcialem Tobie pomoc :wink4:

-to ,co wyjąłes-to nie jest centralka od seryjnego alarmu-to jakis dokladany alarm-przewaznie montowane byly centralki w trzech miejscach-pod kiera,pod kanapa tylna i czasem pod schowkiem :wink4: zeby to naprawic-podejdz do jakiegos elektronika i zapytaj sie-czy da rade cos z tym zrobic,moze tylko wymienic te czesc,a jak nie-zobacz na centralce,powinna byc jakas naklejka,czy napis producenta alarmu-po tym mozesz dojsc,co to za alarm i moze dokupisz gdzies uzywana :wink4: