Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Zlot w Danii- czy jest ktoś z A4-klubu, kto pracuje w Danii ???

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wszystko w temacie :> nie widzialem jeszcze kogos z a4 klub na forum kto pracuje w danii,wiec moze sie ktos ujawni :)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

kto pracuje?

ja pracowałem sezonowo (okolice odense, bogense) byłem z ekipą, na trzy audi:) b5sedan b5avant i b6avant wiec przez nie spelna 3 miesiece mielismy mini spot pod chmurką,

mozliwe ze w tym roku także bedzie kurs na danie, wieć bedziemy mogli sie zorganizowac,

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Witam! Mieszkam w Odense i chętnie na jakiś zlocik się piszę! Pozdrawiam :hi:

• 4 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

jak sie pogoda poprawi mozna gdzie sprobowac sie ustawic,najlepiej w srodku Danii :)

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano

witam ja tez wiekszosc miesiaca spedzam teraz w dani tylko nie przyjezdzam tutaj swoja niunia ;( ale zawsze jakos cos mozna sie dogadac ;)

ja urzeduje w Helsingor :)

Opublikowano
  • Autor

witam ja tez wiekszosc miesiaca spedzam teraz w dani tylko nie przyjezdzam tutaj swoja niunia ;( ale zawsze jakos cos mozna sie dogadac ;)

ja urzeduje w Helsingor :)

shit daleko odemnie :confused4: ja mieszkam w Vejle.widac pewnie Szwecje od Ciebie co?

ogolnie malo nas w Danii z a4 klub , moze dlatego ze tu auta drogie :gwizdanie:

Opublikowano

a no ceny aut maakryczne a fakt jest do szwecji to kilometr morzem mam :decayed:

ale mowe RS widziałem juz tutaj tylko to zapewne nawet nie był statystyczny dun...

ael w szczecinie mozemy sie spotkac :P;)

Opublikowano
  • Autor

moze dam rade jakiegos dnia sie pojawic w Szczecinie na spocie ale w niedziele jest ciezko bo ruszam ze Szczecina o 12 bo wieczorem do pracy na noc

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

jeśli wypali to w okolicach kwietnia-maja wybieram sie do szwecji możliwe ze w okolixach malmo bedę ,więc można pomyśleć :)

Opublikowano
  • Autor

jeśli wypali to w okolicach kwietnia-maja wybieram sie do szwecji możliwe ze w okolixach malmo bedę ,więc można pomyśleć :)

do pracy ?

Opublikowano

do pracy ?

tak, o ile bedzie :)

Opublikowano
  • Autor

powodzenia zycze :good: sam troche zaluje ze nie pracuje w Szwecji,oni maja normalne ceny aut a dania i norwegia nie :sick3: b5 99r tdi kosztuje w danii ok 50 tys zl w przeliczeniu na pl a w szwecji tak jak w polsce czyli ok 20 tys zl a zarobki w danii i szwecji podobne :gwizdanie:

Opublikowano

co do ceny aut w szwecji to na podobnym poziomie jak u nas, akurat nie widziałem żadnej a4 był natomiast passat 98 w dieslu i cena moze z 1 tys zloty wieksza niż tutaj, nie wiem jak wygląda sprawa z opłatami itp. :mysli: co mi sie podoba w szwecji to niezłe drogi :decayed: wiec zawieszenie odpoczywa :kox: , w sumie jak wracałem przez danie ,niemcy jakość dróg ok ,najgorzej w olszynie :wallbash: ale byli śmiałkowie dla których płytowa autostrada nie robiła róznicy :polew: , a Ty swoja a4 masz na polskich blachach?

Opublikowano

Ja jestem w Danii i chetnie bym na jakis zlocik sie wybral. Region Kopenhagi i wszelkich okolic

Opublikowano

o prosze ktos blizej mnie sie trafil ;) [br]Dopisany: 13 Luty 2011, 20:47_________________________________________________

co do ceny aut w szwecji to na podobnym poziomie jak u nas, akurat nie widziałem żadnej a4 był natomiast passat 98 w dieslu i cena moze z 1 tys zloty wieksza niż tutaj, nie wiem jak wygląda sprawa z opłatami itp. :mysli: co mi sie podoba w szwecji to niezłe drogi :decayed: wiec zawieszenie odpoczywa :kox: , w sumie jak wracałem przez danie ,niemcy jakość dróg ok ,najgorzej w olszynie :wallbash: ale byli śmiałkowie dla których płytowa autostrada nie robiła róznicy :polew: , a Ty swoja a4 masz na polskich blachach?

z tego co mi wiadomo to dunskie na David

a dowiadywales sie moze David ile zwrotu podatku dostaniesz wrazie bys chcial zarejestrowac swoje malenstwo u nas ?? :)

Opublikowano

Cenu aut w Danii faktycznie sa smieszne a gdy dowiadywalem sie o przerejestrowanie na dunskie tablice to musialbym zaplacic 60% ceny rynkowej "podatku" i za moja niunie z 98 zawolali mi 35 000 dkk wiec podziekowalem. kupilem ja za 13 a podatku mialbym zaplacic wiecej nic kosztowala w polsce. Dania pod wzgledem samochodow to smieszny kraj

Opublikowano

to jakie to 60% chyba ich wartosci... tutaj jest wszystko smieszne ale przegieli niech znajda kupca nam za te ich 60% wartosci chociaz nie mowiac o pełnej to z checia odrazu oddaje moja chociaz na czysto bym wyszedl :D:decayed: :gwizdanie:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Witam :hi: Was braciaszki,ja mieszkam w Ringsted śmigam czarnym avantem.Do kraju będe gonił dopiero na Święta Wielkanocne,można zorganizować jakiś spocik!!!

Opublikowano
  • Autor

Witam :hi: Was braciaszki,ja mieszkam w Ringsted śmigam czarnym avantem.Do kraju będe gonił dopiero na Święta Wielkanocne,można zorganizować jakiś spocik!!!

Siema sprawdzalem Twoja wioche i mieszkasz na wyspie :cool1: ja w Vejle ludzi z Danii tu na forum to na palcach jednej reki :gwizdanie: smigasz na pl tablicach czy dk?

Opublikowano

No troche nas tutaj mało chyba,że pozostali to incognito. :no:

Ja do pracy autem nie dojeżdzam,mieszkam obok.Auta używam rzadko staram się teraz o pozwolenie u Skata.Mam na polskich blachach!!! :embarrassed: