Splendor Opublikowano 11 Grudnia 2009 Opublikowano 11 Grudnia 2009 Witam, po półrocznej rozłące z A4 spowodowanej kradzieżą nareszcie mogę znowu być szczęśliwy A4 B7 2.0 TDI 140 km Limuzyna Nawigacja - Pełny FIS Komputer pokładowy Podgrzewane fotele Podgrzewane lusterka Climatronic 2-strefowy ABS, EBD, ESP 6 X Airbag 6-cio stopniowa, manualna skrzynia biegów Elektryczne szyby sterowane też z pilota Elektryczne lusterka Centralny zamek Oryginalne felgi Hak odpinany Halogeny Spoko alarm Monitoring pojazdu Planowane mody: RNS-e Oryginalne ledy Ściema (delikatna) Na lato felgi RS4 z 19` Kierownica jakaś RS4 albo S-line albo coś w ten deseń Obniżenie nadwozia (zastanawiam się ) Więcej fotek wkrótce bo te są z ogłoszenia Zrobię RNS-e najpierw...
akjam Opublikowano 12 Grudnia 2009 Opublikowano 12 Grudnia 2009 Furka zacna i mody w planach ciekawe... Powodzenia!
mystic.pl Opublikowano 12 Grudnia 2009 Opublikowano 12 Grudnia 2009 Ładna furka, a jak ściemniać planujesz to aż się prosi by ją w black pakiet zrobić i tylne lampy ściemnić tak jak tutaj: a ledy jakie planujesz ? na tył czy na przód też ?
Splendor Opublikowano 12 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 12 Grudnia 2009 Myślę na początek o ledach przednich takich ściemnionych... Jeszcze nie szukałem konkretnych a tak na szybko to znalazłem takie coś... chciałbym jakieś ori a te to nie wiem czy takie śą...:
Madas Opublikowano 12 Grudnia 2009 Opublikowano 12 Grudnia 2009 no w końcu masz swoją Audi ... fajnie można ją zrobić w black ... normalnie aż gril chromowany nie pasuję .. czarny byłby gratuluje
The_Dzejms Opublikowano 12 Grudnia 2009 Opublikowano 12 Grudnia 2009 fele i lampy (tak jak planujesz) i z zewnątrz ewentualna gleba to nic mu nie braknie! Oczywiście na początek
Splendor Opublikowano 12 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 12 Grudnia 2009 Jak się ściemnia tylnie światła żeby tak wyglądały?
bulk_1986 Opublikowano 12 Grudnia 2009 Opublikowano 12 Grudnia 2009 U bardzo dobrego lakiernika ale wiesz jak to jest ze znalezieniem takiego fachowca
Splendor Opublikowano 12 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 12 Grudnia 2009 Zajmę się najpierw car audio a poprawiać wizualnie ładne auto narazie nie trzeba. Narazie Edit: No i jest RNS-e Fotki niedługo...
Rekomendowane odpowiedzi