Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] Mój szaraczek... SPRZEDANY

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

U mnie 3 razy juz sie spaliły, aż przestałem wymieniać :thumbdown:

A no właśnie czyli lepiej się w to nie bawić za dużo roboty :wallbash: a tak to wydaje mi się ze policja chociaż nie będzie zwracać na to uwagi :tongue4:

Policja nie bedzie jak wstawisz białe, jak chcesz ledy to kup jakieś z alegro SMD, te tak krótko nie beda świecić, ja miałem takie do 3zł z motoryzacyjnego, jedna swici druga nie, ale niechce mi sie z tym juz bawić :gwizdanie:

Opublikowano

Zapodajcie jakiś link tych co się tak rzekomo palą?

Opublikowano
  • Autor

Kowi87 a ty gdzie kupiłeś te swoje co mówisz że się nic z nimi nie dzieje??

Opublikowano

Kowi87 a ty gdzie kupiłeś te swoje co mówisz że się nic z nimi nie dzieje??

Ledy w postojówkach to szlak trafił, ale mam ledy we wnętrzu, kupowałem to na alegro oczywiście :decayed:

Opublikowano
  • Autor

Ja w postojówkach mam takie i nie masz nimi żadnego problemu już dłuższy czas, jak widać co tanie to drogie :decayed:http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=280383419250&ssPageName=STRK:MEBDIX:IT

A kolego masz do nich normalny dostęp?? Bardzo chętnie bym je kupił tylko żebym nie płacić za tą przesyłkę tyle :wallbash: można by je przecież wpakować w normalną koperte i wysłać. Kaske moge ci przelać na konto za nie jak coś

Opublikowano

U mnie 3 razy juz sie spaliły, aż przestałem wymieniać :thumbdown:

minal rok w styczniu ani jednego przepalenia :good: a wymiana trwa moze ze 2 minutki :mysli:

Opublikowano

Ja w postojówkach mam takie i nie masz nimi żadnego problemu już dłuższy czas, jak widać co tanie to drogie :decayed:http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=280383419250&ssPageName=STRK:MEBDIX:IT

A kolego masz do nich normalny dostęp?? Bardzo chętnie bym je kupił tylko żebym nie płacić za tą przesyłkę tyle :wallbash: można by je przecież wpakować w normalną koperte i wysłać. Kaske moge ci przelać na konto za nie jak coś

Ja je kupuje przez ebay, jest tu tego na pęczki, jak coś to pisz na PW jak potrzebujesz.

Opublikowano
  • Autor

przeciez na allegro od c**ja jest tych postojówe.. jest to tak tanie ze mozna sobie pozwolic na wymiane raz na 2 miechy..

Ale to wcale nie chodzi o cenę tylko chodzi o to żeby kupić dobre wiesz to jest tak właśnie jak kolega wyżej wspomniał "co tanie to drogie" :wink4: Lepiej czasami jednak dać więcej[br]Dopisany: 06 Luty 2010, 08:40_________________________________________________Koledzy mam małe pytanko co lepiej zrobić czy pomalować wszystkie alementy co są pokryte tą nieszczęsną gumą w czerń fortepianu czy lepiej okleić tą folią 3m http://allegro.pl/item887820245_hit_folia_czarna_carbon_karbon_czarny_3d_3m_30x50.html tylko jak bym robił ta folia to trzeba by również zrobić listwy albo kupić oryginalne od s4 albo rs4 a to juz duży koszt :mysli: :mysli: proszę o radę[br]Dopisany: 10 Luty 2010, 17:41_________________________________________________Koledzy pytanko jest coś trzeba przerabiać przy montowaniu atrapy od s4 lub rs4?? :mysli:

Opublikowano

Grille są plug & play, nic nie przerabiasz :wink4:

Opublikowano
  • Autor

no to super tylko teraz trzeba wyrwać w dobrej cenie cos :)

Opublikowano

A lampy tylne to które dokładnie kupiłeś (najlepiej link) i ile kosztowały?

Chodzą mi po głowie bo są :kox:

Lampy te wsadziłem koszt 499zł http://tuning-tec.pl/index.php?sb=2&sm=6&sc=20&link=1&s=0&p=1&id=1361

Naprawde warto kupić bo samochoszik duzo lepiej wygląda :)[br]

Polecam ten sklep, kupiłem tam swoje ledy ale już mam je ponad 2,5 roku i chyba zakupie te co ty teraz masz, tylko po dobrym rabacie :decayed:

Zrób fotki wieczorem i pokaż jak świecą :wink4:[br]Dopisany: 13 Luty 2010, 18:12_________________________________________________pablo_ua4 widzę na fotkach że założyłeś hidy 6000K bardzo dobry wybór :good: ale źle się komponują teraz ze starymi postojówkami, załóż jasne (nie niebieskie) W5W efekt :kox: zobacz u mnie :wink4: Jeśli chodzi o żywotność to kupiłem za grosze i po 1.5 roku teraz mi się jedna spaliła :decayed: także co do postojówek, diod itd to nie szukaj po necie bo możesz podjechać pod Galerie Krakowską, gość wszystko ma :wink4:

http://allegro.pl/my_page.php?uid=4768765[br]Dopisany: 13 Luty 2010, 18:32_________________________________________________Czemu jeszcze Cię na spocie nie widziałem :gwizdanie: :naughty:

Opublikowano

śliczne autko-zmiana klasa za fele :oklaski: :oklaski: tylko srebrne radio do czarnego panelu się nie widzi

Opublikowano
  • Autor

Polecam ten sklep, kupiłem tam swoje ledy ale już mam je ponad 2,5 roku i chyba zakupie te co ty teraz masz, tylko po dobrym rabacie :decayed:

Zrób fotki wieczorem i pokaż jak świecą :wink4:[br]Dopisany: 13 Luty 2010, 18:12_________________________________________________pablo_ua4 widzę na fotkach że założyłeś hidy 6000K bardzo dobry wybór :good: ale źle się komponują teraz ze starymi postojówkami, załóż jasne (nie niebieskie) W5W efekt :kox: zobacz u mnie :wink4: Jeśli chodzi o żywotność to kupiłem za grosze i po 1.5 roku teraz mi się jedna spaliła :decayed: także co do postojówek, diod itd to nie szukaj po necie bo możesz podjechać pod Galerie Krakowską, gość wszystko ma :wink4:

http://allegro.pl/my_page.php?uid=4768765[br]Dopisany: 13 Luty 2010, 18:32_________________________________________________Czemu jeszcze Cię na spocie nie widziałem :gwizdanie: :naughty:

Postojóweczki będe zmieniał bo to naprawdę bardzo kiepsko wygląda :decayed: a co do spotów to dlatego mnie jeszcze nie widziałeś bo one są w niedzielę a mnie nigdy nie ma w niedziele jak były by w piątki było by spoko[br]Dopisany: 15 Luty 2010, 11:16_________________________________________________

śliczne autko-zmiana klasa za fele :oklaski: :oklaski: tylko srebrne radio do czarnego panelu się nie widzi

Dlatego zmieniłem już ramke radyjka na czarną i już lepiej to wygląda a na założenie felg już nie moge się doczekać :>

Opublikowano

Pablo ile dałeś za felgi jeżeli to nie tajemnica-na priv

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

A tu mała zmiana na lepsze oczywiście brzydka srebrna obudowa radia została zastąpiona czarną

:decayed:

e69f63affb58340bmed.jpg

[br]Dopisany: 23 Luty 2010, 23:20_________________________________________________Koledzy potrzebna rada co myślicie o czymś takim na tylnią klapę wygląda to jak spojlerek od s4 b6 według mnie dość ciekawie to wygląda na tej b5

http://www.allegro.pl/item907259526_audi_a4_s4_b5_spojler_s_look_na_klape_x_tuning.html

Opublikowano

Mi sie nie podoba, tył b5 sedan i tak jest zgrabny, wiec nie cuduj z tym :gwizdanie:

Opublikowano

Mi też chodzi po głowie ten spojler ale nie widziałem go na żywo.

Na niektórych zdjęciach wygląda super ale na niektórych :sick3:

Ale za to na BMW E-30 wyglada :kox:

Opublikowano
  • Autor

Właśnie o to chodzi że też nie widziałem tego na żywo bo na fotkach to wszystko troszkę inaczej wygląda niestety :confused4:[br]Dopisany: 24 Luty 2010, 13:15_________________________________________________koledzy gdzie najlepiej kupić ramki na zegary??? te będa ok http://allegro.pl/item936181363_ramki_chromowane_na_zegary_audi_a3_a4_b5_a6.html :mysli:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.