alvaro Opublikowano 24 Maja 2007 Opublikowano 24 Maja 2007 dziś mają przyjść obudowy od S4 więc chciałbym zapytać szanowne grono jak rozebrać lusterko żeby czegoś nie uszkodzić... szukałem na forum ale nie znalazłem...
poziek Opublikowano 24 Maja 2007 Opublikowano 24 Maja 2007 Na samym początku wyjmij wkład lusterek. Wychodzi dość łatwo, skieroj po prostu lusterka max do dołu a potem złap szkło od góry i delikatnie ciągnij w dół. Potem na spodzie lusterka masz dwie śruby gwiazdki do odkręcenia, potem zdejmujesz cały ten czarny plasticzek i ciągniesz obudowe do góry.
Diego Opublikowano 24 Maja 2007 Opublikowano 24 Maja 2007 Mam ten temat za soba Nie jest to trudne, trzeba jedynie bardzo uwazac na zatrzaski w lusterkach i obudowie -- lubi sie to cholerstwo lamac. 1. Podwaz lusterko, najpierw u dolu potem gora; powinno zsunac sie z zatrzaskow. Tu potrzeba wyczucia i delikatnosci. 2. Wykrec dwie sruby (krzyzaki) pod spodem obudowy lusterka. 3. Wykrec trzy sruby (torox) wewnatrz obudowy lusterka. 4. Teraz bedzie upierdliwa czesc: obudowa trzyma sie juz na samych zaczepach - delikatne to cholerstwo. W sumie powinno dac sie to zrobic w 15 minut. Ale efekt jest zajedwabisty :shocked: Moja wyglada teraz tak: edit: o, poziek byl pierwszy
poziek Opublikowano 24 Maja 2007 Opublikowano 24 Maja 2007 zapomniałem o tym torksie wewnątrz lusterka
malik Opublikowano 24 Maja 2007 Opublikowano 24 Maja 2007 Instalowalem obudowy tydzien temu. Jest troche z tym strachu przy pierwszym lusterku ale drugie idzie juz latwiej Tutaj jest wszystko dokładnie opisane krok po kroku wraz ze zdjęciami: http://audizine.com/forum/showthread.php?t=44667 malik
Rekomendowane odpowiedzi