Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] Oświetlenie wewnętrzne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam problem w A4 Tdi 95 r otóż nie mogę ustawic oświetlenia wewnętrznego tak aby przy otwieraniu drzwi zaświecało sie ,czym to może być spowodowane sprawdzałem bezpieczniki i oki oświetlenie działa tylko po przełączeniu w prawo lub w lewo ale się nie wyłącza

Opublikowano

A jak ustawisz po środku i otworzysz drzwi to nie świeci ??

Opublikowano

też tak myślałem że przełącznik powinien byc po środku , ale niestety podczas otwierania drzwi nie świeci się

Opublikowano

to moze wylacznik we dzwiach szwankuje???jak otwierasz ktorekolwiek to nigdy sie nie zaswieca??

Opublikowano

jeszcze raz dzisiaj zajrze do wszystkich czujnikow w drzwiach gdzieś musi byc problem i może masz rację po kolei będę wszystkie sprawdzał . Dzieki za podpowiedzi

Opublikowano

a ja zachęcony sprawdziem w moim avanciku i czujniki w dzwiach są ale tylko w tylnich... w przednich znaleźć nie mogę.... może są w jakimś dziwnym miejscu... a lampka potwierdzam że nie działa w środkowym położeniu jak dzwi otworzę... ale w obu bocznych działa tyle że stale...

z tyłu te boczne nad dzwiami też mają trzy położenia ale nie zdążyłęm tego jeszcze sprawdzić czy na otwarcie dzwi reagują...

Opublikowano
sa w zamku
ot ciekawostka.... dlatego nie mogłem znaleźć :grin:
Opublikowano

Całe sterowanie jest w pompce od centralnego

Opublikowano
Całe sterowanie jest w pompce od centralnego
no ale w tylnych dzwiach mam wyłączniki z gumką obok zamków...

[ Dodano: 2006-06-21, 19:54 ]

też tak myślałem że przełącznik powinien byc po środku , ale niestety podczas otwierania drzwi nie świeci się

sprawdzałem wczoraj... przełącznik musi być przełączony w stronę pasażera

• 2 miesiące temu...
Opublikowano
mam problem w A4 Tdi 95 r otóż nie mogę ustawic oświetlenia wewnętrznego tak aby przy otwieraniu drzwi zaświecało sie ,czym to może być spowodowane sprawdzałem bezpieczniki i oki oświetlenie działa tylko po przełączeniu w prawo lub w lewo ale się nie wyłącza

Witam

U mnie za to działa dopiero jak przekręcę stacyjkę (może musi tak być?)

Opublikowano

a to nie jest tak, ze oswietlenie sie zapala wtedy, jak otwieramy niunie kluczykiem lub wyjmujemy kluczyk ze stacyjki ? :roll: bo u mnie tez sie nic nie swieci jak otwieram drzwi

Opublikowano
a to nie jest tak, ze oswietlenie sie zapala wtedy, jak otwieramy niunie kluczykiem lub wyjmujemy kluczyk ze stacyjki ? bo u mnie tez sie nic nie swieci jak otwieram drzwi

U mnie jest tak: przełącznik ustawiony po środku, lampka zaświeca się przy otwarciu zamka (rozbrojenie alarmu), przy każdym otworzeniu drzwi, włączam zapłon - wszystko gaśnie, potem znowu świeći kiedy "gaszę" silnik. Potem uzbrajam alarm i gaśnie. Ufff... Ale namieszałem :razz:

Opublikowano

Ja miałem podobny problem , odkręciłem całą lampke i okazało sie że blaszka jest za bardzo przesunięta w lewo . Teraz jest wszystko oki , po wyjęciu kluczyka światło sie zaswieca , i tak samo po otworzeniu drzwi pilotem też sie zaswieca .

Opublikowano
U mnie jest tak: przełącznik ustawiony po środku, lampka zaświeca się przy otwarciu zamka (rozbrojenie alarmu), przy każdym otworzeniu drzwi, włączam zapłon - wszystko gaśnie, potem znowu świeći kiedy "gaszę" silnik. Potem uzbrajam alarm i gaśnie. Ufff... Ale namieszałem :razz:

A jak juz masz zamki odblokowane odczekasz az swiatełko zgasnie, po jakims czsie otwierasz drzwi to zapala ci sie lampka ponownie?

Opublikowano

A jak juz masz zamki odblokowane odczekasz az swiatełko zgasnie, po jakims czsie otwierasz drzwi to zapala ci sie lampka ponownie?

Dokładnie tak...

Opublikowano

a u mnie jak poczekam az lampka zgasnie po odblokowaniu drzwi kluczykiem i potem otworze drzwi to sie nic nie zapala nawet te swiatelka na drzwiach, czy to tak ma byc w rocznikach 98 czy mam cos nie tak z instalacją elektryczną ??? :sad:

• 4 lata później...
Opublikowano

panowie a jak to sie ma do B6 bo nie moge temtu znalesc

podczas otwierania drzwi tylnych prawych lampka sie nie zalacza a tak to przy innych bagla ok

co to i gdzie mam szukać co naprawic co wymienic jakie koszty