Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 ADP] Wymiana stacyjki - jakie koszty, co z kluczykami i immo ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moja stacyjka dziś rozsypała się totalnie Wchodze do auta,przekręcam kluczuk,auto odpala,ale kluczyk już nie wrócił,tylko został w pozycji rozrusznika.Na szczęście udało mi się cofnąc kluczyk tak,żeby rozrusznik ciągle nie chodził.Najgorsze jest to,że wogóle nie mogłem wyłączyć auta przez 10 min.Później jak to się udało,gdy wkładałem klucz to przekeca się,do pozycji cewki,zapalają się kontrolki,ale kluczyk po puszczeniu wraca spowrotem,tzn. gaśnie wszystko.Nic wcześniej nie wskazywało na to,że może paść.Cudem doczłapałem się do mechanika trzymając kluczyk cały czas przekręcony-inaczej by zgasł. I teraz mam pytanie. Jak to jest z immo w kluczyku.Czy jak wymienią mi stacyjkę to ustawią ją tak,żebym mał dalej swoje klucze? Czy musze wymieniać wszystko na nowo razem z immo?Czy poprostu przekłada się nowy kluczyk do oprawy po starym? Jak to jest? Ile wogóle mniej więcej kosztuje stacyjka do naszych autek?

W niedziele mam zlot i jestem załamany,że akurat teraz. :sad:

Oki Okazało się,że pękła kostka. Ufff.

Pozdrawiam

• 2 lata później...
Opublikowano

Hejka kolego moze mógl bys mi powiedziec jaka to kostka pekla bo mam taki sam problem :(

Opublikowano

jak wymienisz stacyjkę to w temacie immo nic się nie zmieni. Pętla wokół stacyjki to tylko nawinięty drut i nie ma w nim żadnej magii więc nawet jak wymienisz całą stacyjkę wraz z pętlą to po podpięciu wtyczki do pętli immo będzie działać.

A może rozsypała Ci się tylko kostka elektryczna na końcu stacyjki? Wówczas wymiana to 15minut roboty i oczywiście żadnych problemow z immo!

Opublikowano

Oki Okazało się,że pękła kostka. Ufff.

:closed: