andrzejac Opublikowano 18 Grudnia 2009 Opublikowano 18 Grudnia 2009 A więc czy mogło coś sie stać dla jezdnych właściwości podwozia przy zjechaniu ze zbyt wysokiego krawężnika, oprócz niewielkiego wgniecenia w jednym jego punkcie? Nie świeci mi sie żadna kontrolka, półki co, nie zauważyłem też stukania w czasie jazdy po tym wydarzeniu. Czy jedyne co mi grozi to korozja za jakiś czas w miejscu otarcia?
tymonA4 Opublikowano 18 Grudnia 2009 Opublikowano 18 Grudnia 2009 jeśli ci nic sie nie dzieje to jest ok wgniecenie czy otarcie na wiosnę jak będzie sucho zabezpiecz izolacją do podwozi
andrzejac Opublikowano 18 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 18 Grudnia 2009 więc wygląda na to że oprócz 20 minut na zabezpieczenie otarcia(wgniecenia) hameraitem albo bitexem straciłem tylko nerwy. Jak będe sprzedawać autko za 2-3 latka też może ktoś na to sie skrzywić, ale Polska to taki kraj. Stanąłem w miejscu "P" pierwszy raz a że zaśnieżone na równo z chodnikiem na ulicy ciężko było ocenić. Dzięki za odpowiedz
Rekomendowane odpowiedzi