BartekG21 Opublikowano 20 Grudnia 2009 Opublikowano 20 Grudnia 2009 Witam mam pytanko: nie mam głośników w tylnych drzwiach i chcę założyć nowe głośniki to czy muszę rozbierać całe drzwi czy można tylko ten plastik co osłania głośnik jakoś ściągnąć???
Damian0911 Opublikowano 20 Grudnia 2009 Opublikowano 20 Grudnia 2009 trzeba sciągac bo głosnik jest przykręcony do boczka w drzwiach a ten plastik jest chyba sklejany na gorąco wiec tylko można go złamac
olek4505 Opublikowano 15 Stycznia 2010 Opublikowano 15 Stycznia 2010 pozwolicie ze podepnę się pod temat u mnie nie ma głośników ani miejsca na głośniki i chciał bym tam zamontować głośniki blaupunkt o średnicy 13cm czy nie będą w niczym przeszkadzały
mariuszsmietana Opublikowano 15 Stycznia 2010 Opublikowano 15 Stycznia 2010 tylko po co...zreszta i tak sie nie zmieszcza...
mariuszsmietana Opublikowano 15 Stycznia 2010 Opublikowano 15 Stycznia 2010 bo tak sa zaprojektowane drzwi, nie ma fabrycznie glosnikow. wiec po co niszczyc boczek? bez sensu. zreszta gdzies jest cos na ten temat... (na tym forum). mozesz poczytac o car audi. tez tu tego duzo... nawet fotki itd. bardzo profesjonalnie
Rekomendowane odpowiedzi