czarny Opublikowano 21 Grudnia 2009 Opublikowano 21 Grudnia 2009 Witam jak nazywa się ta częśc nawet nie wiem kiedy mi odpadła na zdjęciach przedstawiam prawą strone(nr2) z i lewą bez(nr1) Pozdrawiam
spetsnaz Opublikowano 21 Grudnia 2009 Opublikowano 21 Grudnia 2009 poza dekielkiem haka awaryjnego w zderzaku nic Ci nie odpadło.
czarny Opublikowano 21 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 21 Grudnia 2009 Panowie jak to? na pierwszym zdjęciu koło światła przeciwmgielnego brakuje jakiejś zaślepki a na drugim foto jest ta zaślepka? też tak macie? jak tak prosze o fotografię
czarny Opublikowano 21 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 21 Grudnia 2009 Fuuuu... jakie brudne auto Mistrzu wiesz jak sie to nazywa;> no widzisz tydz czasu ani nie od środy... bo debile zamiast odśnieżyć porządnie i sypać to oni na odwrót
wrclaguna Opublikowano 21 Grudnia 2009 Opublikowano 21 Grudnia 2009 kratki sie roznia bo z jednej strony jest wlot powietrza do intercoolera
czarny Opublikowano 21 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 21 Grudnia 2009 czyli co mówisz tak ma zostac?
KrazZ Opublikowano 21 Grudnia 2009 Opublikowano 21 Grudnia 2009 zaciekawiło mnie to do tego stopnia, że zmusiłem się aby iść garażu i sprawdzić to namacalnie. Okazało się że w moim aucie jest tam zaślepka. Sprawdziłem w ETCE co to dokładnie jest, znalazłem taki numer choć nie jestem na 100% pewien czy to to. 8E0 807 152 A lub 8E0 807 151 zależy na którą stronę zdjęcie:
czarny Opublikowano 21 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 21 Grudnia 2009 to nie dobrze... jak możesz powiedz mi jak sie to nazywa?
akjam Opublikowano 21 Grudnia 2009 Opublikowano 21 Grudnia 2009 Ale kolego o czym Ty mówisz? Tak jak powiedział wrclaguna kratki sie roznia bo z jednej strony jest wlot powietrza do intercoolera Zdjęcie prawej strony - tak ma być. Brakuje Ci tylko zaślepki od haka - zaznaczone na czerwono na zdjęciu poniżej. A wracają do wlotu do IC to trochę Ci się tam coś poprzestawiało -wystarczy poprawić. Zaznaczone na zielono.
czarny Opublikowano 21 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 21 Grudnia 2009 to jest gume ze zderzaka już poprawiana:) to dlaczego KrazZ ma inaczej;>?
akjam Opublikowano 21 Grudnia 2009 Opublikowano 21 Grudnia 2009 zaciekawiło mnie to do tego stopnia, że zmusiłem się aby iść garażu i sprawdzić to namacalnie. Okazało się że w moim aucie jest tam zaślepka. Sprawdziłem w ETCE co to dokładnie jest, znalazłem taki numer choć nie jestem na 100% pewien czy to to. 8E0 807 152 A lub 8E0 807 151 zależy na którą stronę zdjęcie: Bo ja nie wiem o czym kolega KrazZ mówi.
Cuber Opublikowano 21 Grudnia 2009 Opublikowano 21 Grudnia 2009 Witam jak nazywa się ta częśc nawet nie wiem kiedy mi odpadła na zdjęciach przedstawiam prawą strone(nr2) z i lewą bez(nr1) wszystko masz OK , z jednej strony masz zaślepke a z drugiej masz wlot powietrza do intercoolera Ja np. nie mam wcale bo po obu stronach mam wloty powietrza do intercoolera ( 3,0 TDI ) aha no i brakuje Ci zaślepki w zderzaku maskującej wkrecany hak do holowania ale to juz wczesniej zostało napisane
Rekomendowane odpowiedzi