Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL B5] Które felgi wybrać do mojej A4. I na jaki kolor je pomalować

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
RS6 sa ale niestety nie ORI

No właśnie a wolałbym ori bo nie wiem jak ta platelina znosi polskie drogi... :gwizdanie:

Opublikowano

slyszalem rozne opinie, chinskie dramat, wloskie jeszcze jeszcze choc oczywiscie racja co ORI to ORI

Opublikowano

No jeszcze długo do wiosny chyba ale nadal szukam cierpliwie felg i pojawiły sie nowe opcje :naughty: Michał jakbym mógł Cię prosić o o vt z felgami od rs4 w graficie, stare rs6 też grafit i z felgami od r8. Dodaję fotkę już na glebie :wink4:29122009101u.jpg[br]Dopisany: 12 Luty 2010, 14:50_________________________________________________Aha rozmiar 18 cali :tongue4:

Opublikowano

a możesz zrobić fotkę jakimś lepszym aparatem? :wink4:

Opublikowano

No mogę tylko teraz auto brudne jak cholera i śniegu wszędzie pełno :wallbash: Jeśli to tak przeszkadza to poczekam aż to puści :gwizdanie:

Opublikowano

Ori S-Line w srebrnym kolorze :good:

Opublikowano

Ja bym te OZy walną na czarno i wypolerował front

Opublikowano

Dzięki Michał już wiem jakie felgi kupić :wink4: Tylko ciężko dorwać te od rs4 ;( A warto kupować repliki? :mysli:

Opublikowano

spoko :wink4:

znasz tego gamonia? -> http://www.a4-klub.pl/smf/b5_aeb_b5_aeb_a4_by_tommy_ver_usa_rs4_17_i_40-t41141.0.html

jeździ na włoskich replikach już jakiś czas i nie narzeka :decayed:

Miałem okazję poznać kiedyś przypadkowo :naughty: No muszę popytać z jakiego sklepu brać najlepiej i chyba warte są felgi made in germany i z niemieckim tuv :gwizdanie: