Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Wymiana rozrządu w a4 2,5 akn

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy może mi ktos polecić kogoś z okolic Tarnowa ewentualnie Krakowa kto by dobrze wymienił rozrząd w mojej niuni?

Opublikowano

Dobra rada jak już bedziesz wym rozrząd niech mech dokładnie obejrzy wałki rozrządy czy nie są wytarte :cool:

Opublikowano

Czy może mi ktos polecić kogoś z okolic Tarnowa ewentualnie Krakowa kto by dobrze wymienił rozrząd w mojej niuni?

Nędzka serwis , solidnie i dokładnie:)
Opublikowano

Podjedź sobie do ASO w Krakowie na ul. Zakopiańską do Bełtowskiego.

Opublikowano

Nie myśl o ASO Gładysz. Zasadniczo nic do nich nie mam, ale ... skoro nawet mój ojciec radził mi, zebym w Warszawce poszukał, to coś znaczy. :grin:

Co do wałków wojtek26ma absolutną rację.

Poszukaj na forum wątków o wymianie rozrzadu w AKNie - było troche tego, a cała operacja nie jest ani prosta ani tania, więc trzeba szczególnie uważać zeby zrobić solidnie

Opublikowano
  • Autor

Też o tym myślałem żeby sprawdzić wałki, a co sądzicie o wałkach regenerowanych( gdyby zaistniała potrzeba wymiany)?

Opublikowano

Też o tym myślałem żeby sprawdzić wałki, a co sądzicie o wałkach regenerowanych( gdyby zaistniała potrzeba wymiany)?

A ja w takim przypadku polecam Świątek Tuning.

Opublikowano

zadne wałki nie sa wyjechane po prostu jakis debil puscił plotke i wszczy jada na 2,5 v6 brat ma a6 i ma prawie 300tys km i chodzi igła jescze ma cisnieni na tłokach jak nowy prawie to są długo dystansowe silnik wuja ma a8 d2 i 230tys i też nic sie nie robi jakie geje sobie wymyslaja że 2,5 sa wadliwe tylko pompa wtryskowa siada a ogółnie

lepiej uzupełnij profil....

Opublikowano

zadne wałki nie sa wyjechane po prostu jakis debil puscił plotke i wszczy jada na 2,5 v6 brat ma a6 i ma prawie 300tys km i chodzi igła jescze ma cisnieni na tłokach jak nowy prawie to są długo dystansowe silnik wuja ma a8 d2 i 230tys i też nic sie nie robi jakie geje sobie wymyslaja że 2,5 sa wadliwe tylko pompa wtryskowa siada a ogółnie

To żeś pojechał po całości :polew:

A co do firm, to ja bym omijal serwis szerokim łukiem, spróbuj uderzyć do jakies lepszej firmy chiptuningowej, ew serwisy boscha, nie wierzę ze w tym rejonie nie ma dobrych specow ktorzy to zrobia po normalnej cenie(ok 500zl). Pamietaj zeby wymienic pompe wody i termostat

Opublikowano

po normalnej cenie(ok 500zl).

Dodaj, ze mówisz tylko o kosztach robocizny :grin:

Opublikowano

No to chyba jasne, z czesciami(dobre zamienniki) ok 2000zł.

Opublikowano

Bastek daj znać jak będziesz po wymianie , gdzie co jak , jakie części , cena, info ogólne, będzie to można wrzucić do

tego tematu http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=11892.0

• 5 lat później...
Opublikowano

mam do sprzedania rozrząd do v6 180KM. do AKE. może i do innych podejdzie

Opublikowano

tam jest taka lipna konstrukcja ze przy niewielkich podtarciach wypadaja "pestki" z hydrauliki.... wyarto to ogladnac przy wymianie rozrzadu. Hydraulika to okolo klocka kosztuje wiec jakby tam byly juz obstukane dzwigienki to warto wymienic i hydro by za rok nie rozbieraz ponownie...