zbychzz Opublikowano 31 Grudnia 2009 Opublikowano 31 Grudnia 2009 no więc tak moi koledzy dziś ściągnąłem moją lewą krateczkę bo zaniepokoił mnie ten brak dziurek. Odwróciłem, a tam numerki z audi. Po zaglądnięciu do etki okazało się że mam ori krateczkę ale z silniczka ADR (dlatego nie ma w niej otworów). Tak więc dziś rezanko na mojej kratce. Jeżeli chodzi o te kratki z halogenami to do naszych silniczków (z ic) można porezać te otworki z tym że nie będą one takie duże jak w ori bez halogenów, ale podejrzewam że powinny wystarczyć (oczywiście zrobiłem test z jazdą bez tej kratki ale tak jak pisałem nie odczułem różnicy choć pewnie coś to dało).
przemciotorun Opublikowano 31 Grudnia 2009 Opublikowano 31 Grudnia 2009 przy takiej temp jaka jest teraz to nic nie odczujesz ale jak przyjdzie lato...., dodatkowo w dolnej dokladce zderzaka tez powinny byc dziury, osobiscie spotkalem sie z trzema roznymi dokladkami
zbychzz Opublikowano 31 Grudnia 2009 Opublikowano 31 Grudnia 2009 przy takiej temp jaka jest teraz to nic nie odczujesz ale jak przyjdzie lato...., dodatkowo w dolnej dokladce zderzaka tez powinny byc dziury, osobiscie spotkalem sie z trzema roznymi dokladkami a po co te dziury (rozumię że myślisz o centralnej kratce) ?
moskal Opublikowano 31 Grudnia 2009 Opublikowano 31 Grudnia 2009 przy takiej temp jaka jest teraz to nic nie odczujesz ale jak przyjdzie lato...., dodatkowo w dolnej dokladce zderzaka tez powinny byc dziury, osobiscie spotkalem sie z trzema roznymi dokladkami a po co te dziury (rozumię że myślisz o centralnej kratce) ? raczej mysli o dokładce - hokeju pod zderzakiem
zbychzz Opublikowano 31 Grudnia 2009 Opublikowano 31 Grudnia 2009 w hokeju to bym sobie darował, ale to już jak kto woli
przemciotorun Opublikowano 31 Grudnia 2009 Opublikowano 31 Grudnia 2009 w hokeju to bym sobie darował, ale to już jak kto woli tamtedy tez wpada powietrze do ic,i w dokladkach dla gnojowozow powinny byc tam dziury, ale jak kto woli
Rekomendowane odpowiedzi