Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Dot. centr. zamka i ewentualnego sterowania klapą bagażnika!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam założonu c.z. bez pilota. Central jest podpięty pod wszystkie drzwi i klapkę wlewu paliwa. Czy da się zamontować np. taki pilot i tak podpiąć pod c.z. żeby mozna było oddzielnie otwierać klapę bagażnika. Czy tym samym pilotem da się otwierać zamki bez montowania alarmu ?

Opublikowano

Po pierwsze to zapraszam do działu newbie a pozniej bedziemy pomagać :wink:

Co do otwierania oddzielnie klapy bagaznika w sedanie to raczej nie da rady

Opublikowano
Po pierwsze to zapraszam do działu newbie a pozniej bedziemy pomagać :wink:

Co do otwierania oddzielnie klapy bagaznika w sedanie to raczej nie da rady

OK. sorki ale myślałem że już to zrobiłem :wink:

Opublikowano

co do klapy to musiałbyś zakładac osobny siłownik do klapy, też o tym myślałem a co do pilota, mozna założyć samo sterowanie do zamka ale czy można nim sterowac osobno klapą to nie wiem, wiec w skrócie, żeby sterować tylną klapą trzeba alarm z wyjściem i dodatkowy siłownik,pozdrawiam

Opublikowano
co do klapy to musiałbyś zakładac osobny siłownik do klapy, też o tym myślałem a co do pilota, mozna założyć samo sterowanie do zamka ale czy można nim sterowac osobno klapą to nie wiem, wiec w skrócie, żeby sterować tylną klapą trzeba alarm z wyjściem i dodatkowy siłownik,pozdrawiam

a taki kluczyk by się nadawał do sterowania c.z. ? http://www.allegro.pl/item88646115_kluczyk_audi_scyzoryk_a4_s4_a6_s6_a8_s8_tt_grot.html

Opublikowano
a taki kluczyk by się nadawał do sterowania c.z. ?

do tego kluczyka musiałbys szukać odpowiedniego sterownika do c.z. który by chodził pod częstotliwością tego klucza, a czy są dostępne takie urządzenia to nie wiem, musiałbyś popytać w warsztatach gdzie zakładają alarmy czy coś takiego istnieje

Opublikowano
mam założonu c.z. bez pilota. Central jest podpięty pod wszystkie drzwi i klapkę wlewu paliwa. Czy da się zamontować np. taki pilot i tak podpiąć pod c.z. żeby mozna było oddzielnie otwierać klapę bagażnika. Czy tym samym pilotem da się otwierać zamki bez montowania alarmu ?

chyba tylko wersje po lifcie mają osobne sterowanie otwieranie klaby bagaznika z klucza lub przez włacznik przy oświetleniu tablicy rej.