alienstarmc Opublikowano 2 Stycznia 2010 Opublikowano 2 Stycznia 2010 Witam zdarzyło się tak ze odmówił mi posłuszeństwa centralny zamek . To znaczy z pilota nie działa a otwieranie drzwi lub bagażnika tylko po przekręceniu kluczyka i coś tam słychać w pompce ? o co chodzi czy mam pompkę uszkodzoną czy też wirnik ? szukając na forum nic konkretnego nie znalazłem
grzesiek88 Opublikowano 2 Stycznia 2010 Opublikowano 2 Stycznia 2010 a w pilocie masz dobrą baterie??
alienstarmc Opublikowano 2 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 2 Stycznia 2010 no właśnie nową baterie próbowałem też kodować pilota i nic .
Michał Opublikowano 2 Stycznia 2010 Opublikowano 2 Stycznia 2010 jeśli po przekręceniu kluczyka w drzwiach centralny działa to przyczyny szukałbym raczej w pilocie, dobrze rozumiem że po wymianie baterii w pilocie nie działa zdalne otwieranie auta?
alienstarmc Opublikowano 2 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 2 Stycznia 2010 dokładnie dobrze to zrozumiałeś ,ale mam dwa piloty i oba nie działają być może zła pompka bowiem ze była na pewno była wymieniana ale nie za mojej kadencji ,a może to wina radia samochodowego bo mam nie oryginalne a coś kiedyś słyszałem ze może być problem spowodowany tym
Michał Opublikowano 2 Stycznia 2010 Opublikowano 2 Stycznia 2010 a do tej pory działały? jeśli nie, a tak jak mówisz, pompka+moduł centralnego były wymieniane to chyba odpowiedź jest jasna :gwizdanie:
alienstarmc Opublikowano 2 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 2 Stycznia 2010 no właśnie nie działał od początku ,podobno bateria do wymiany tylko miała być a okazało się że jednak nie tylko
Michał Opublikowano 2 Stycznia 2010 Opublikowano 2 Stycznia 2010 spróbuj jeszcze synchronizacji: http://www.a4-klub.pl/smf/all_b5_zmiana_bateri_pilot_nie_dziala-t106140.0.html;msg1281247#msg1281247 a jeśli to nic nie da to musisz udać się do magika z vagiem żeby dopasować pilot do centralki http://www.a4-klub.pl/smf/all_b6_dopasowanie_pilotow_centralnego_zamka_i_alarmu-t74077.0.html
alienstarmc Opublikowano 2 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 2 Stycznia 2010 jeszcze coś pokombinuję .Dzięki za porady Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi