Guregoru Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Somes a rozmawiałeś już z Dimanem czy tak tylko kminisz coś pod nosem jeżeli Diman się zdecyduje to jedziemy po suszarke i będę mu robił FMIC + zmiana turbo i wtedy wezmę w rozliczeniu turbo i mu dopłacę No no już widzę wszystko dobrze obmyślone przez 3 dni
Adrian A4 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 chudziło aby to turbo oby na pewno było sprawne! I tyle! a Ty kolego naprawdę za szybko się denerwujesz
SoMeS Opublikowano 3 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 3 Stycznia 2010 chudziło aby to turbo oby na pewno było sprawne! I tyle! a Ty kolego naprawdę za szybko się denerwujesz ok Panowie ostudzić emocje i koniec jeszcze jedno OT i będą kropki
Adrian A4 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 kropki są nie potrzebne nikomu chodziło o dobro kolegi a wyszło nasze niezrozumienie.
Flyer Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Panowie, skonczcie tez bezsensowne dyskusje. Rozumiem, ze glowny temat juz jest wyczerpany? Jesli tak, to zamykam.
Piotrek98igo Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 somes jak ta szuszara jest from romania to ja bym odpuscil :gwizdanie:
SoMeS Opublikowano 3 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 3 Stycznia 2010 somes jak ta szuszara jest from romania to ja bym odpuscil :gwizdanie: ori BLB 2005r. made in nie wiem co... jak wykręce mu to to zobaczę
Rekomendowane odpowiedzi