wojtekce Opublikowano 9 Lutego 2010 Opublikowano 9 Lutego 2010 a mi się wydaje że umiejętność grania jest najważniejsza gram w call od pierwszej wersji ale jak widze co robi mój syn w sieci oczywiście spędza nad grą dużo więcej czasu niż ja róznica kolosalna na tym samym sprzęcie
KERCZI Opublikowano 9 Lutego 2010 Opublikowano 9 Lutego 2010 fajna jest ta bron co uzywa Jej David_N kilka razy udalo mi sie ja podpieprzyc, To sa automaty na dwie rece, strzelasz lewym i prawym naciskajac obydwa przyciski myszki, szybkosc kox i nie musisz tracic czasu na ustawianie i celowanie
krzysiek23 Opublikowano 9 Lutego 2010 Opublikowano 9 Lutego 2010 fajna jest ta bron co uzywa Jej David_N kilka razy udalo mi sie ja podpieprzyc, To sa automaty na dwie rece, strzelasz lewym i prawym naciskajac obydwa przyciski myszki, szybkosc kox i nie musisz tracic czasu na ustawianie i celowanie P90 za***ista bo ma duze magazynki[br]Dopisany: 09 Luty 2010, 19:23_________________________________________________ dzisiaj gramy od 22
Thom4s Opublikowano 9 Lutego 2010 Opublikowano 9 Lutego 2010 Przestańcie narzekać, złej baletnicy przeszkadza rąbek u spódnicy. Trzeba ćwiczyć, ćwiczyć i jeszcze raz ćwiczyć. Praktyka czyni mistrza.
Gobi Opublikowano 9 Lutego 2010 Opublikowano 9 Lutego 2010 Krzysiek ,a ile możesz wydać na ten zasilacz ? Ja mam na sprzedaż Tagan TG700-U26 -- 700 w . ( Zasilacz wyższa klasa ,polookaj na forach) <-- Jak coś to pw. A co do gry i broni... musicie wybierać broń do aktualnej mapy czy też w sposób jaki chcecie grać... Wiadomo,jeśli malutka mapa i biega się ciągle,to te szybkostrzelne ,na dalekie karabiny-najlepiej strzelające seriami.Na trybie DM nie opłaca się w ogóle brać snajperek,tarczy... Nie chwaląc się... dużo zależy od umiejętności,trzeba być spostrzegawczym<- jak nagracie się odpowiednio długo w tego coda czy inne gry tego typu. To będzie wam o niebo lepiej szło ... Ma się skilla,nie ? :kox: Tak pomyślałem ,że jak będzie nas tak dużo grało ( 10 + osó to możemy robić sesję online,cały serwer będzie dla nas,a i statystyki wpadną
Gość Trzeniu Opublikowano 9 Lutego 2010 Opublikowano 9 Lutego 2010 Ma się skilla,nie ? :kox: no ma się , ma ...
Gobi Opublikowano 9 Lutego 2010 Opublikowano 9 Lutego 2010 Może damy sobie przed nickami jakieś tagi ? Żeby było wiadomo że wszyscy jesteśmy razem,jak jedna wielka rodzina Tylko jaki ? Aha : I kto mi zepsuł sygnaturę ?!?!?
wojtekce Opublikowano 9 Lutego 2010 Opublikowano 9 Lutego 2010 może A4 ? :gwizdanie: skąd taki pomysł
Gość Trzeniu Opublikowano 9 Lutego 2010 Opublikowano 9 Lutego 2010 może coś takiego ,np : [Geje] Trzeniu a ja myślałem że Ty dorosły jesteś ...
wojtekce Opublikowano 9 Lutego 2010 Opublikowano 9 Lutego 2010 może coś takiego np. wojtekce [a4-klub.pl]
Gość Trzeniu Opublikowano 9 Lutego 2010 Opublikowano 9 Lutego 2010 może coś takiego np. wojtekce [a4-klub.pl] [a4-klub.pl] wojtekce
Gobi Opublikowano 9 Lutego 2010 Opublikowano 9 Lutego 2010 No żartuje przecież... Nie fochaj się A tak poza tym,to był tylko przykład ! Ja proponuję krótkie jakieś typu Audi | wojtekce , albo A4 | wojtekce
Gobi Opublikowano 9 Lutego 2010 Opublikowano 9 Lutego 2010 a4-klub.pl jest ok...ale pomyślcie że niektórzy mają długie nicki.
boseron Opublikowano 9 Lutego 2010 Opublikowano 9 Lutego 2010 własnie samo a4-nick wystarczy mysle tylko dalej nie wiem o co chodzi z tą sesją online i statystykami mozna prościej wytłumaczyć i gra na flagi rozumiem ale wczorajsza rozgrywka o...... nie pamiętam chyba ochrone bazy czy coś o co w tym chodzi co chwile jakies +10 na ekranie...
david_n Opublikowano 9 Lutego 2010 Opublikowano 9 Lutego 2010 Jak grasz na ogolnych serwerach to dostajesz te punkty do konta. Pozniej odblokowujesz bronie lepsze itp
Rekomendowane odpowiedzi