Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

AVUS w kolorze czarny mat?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ostatnio zacząłem się rozglądać za aluskami na wiosnę i w sumie najbardziej wpadają mi w oko dwa wzory AVUSy i RS4 w 17" tylko chce je pomalować w czarny mat a niestety nigdzie nie mogę znaleźć fotek tych felg w macie na audi :confused4: prosił bym jeśli nie było by to problemem o jakieś zdjęcia jak by te felgi wyglądały i opinie na ten temat :hi:

Opublikowano

jesli masz srebrne auto to swietnie pasuja :good: ale do tego samochod powinien byc obnizony i miec inne dodatki w czarnym macie na samochodzie jak np. relingi, obwodki szyb, grill

Opublikowano

polecam 18tki na pewno nie bedziesz zalowal :cool1: czarne klasa :good:

Opublikowano

f79a67377848cc16med.jpg

Na aucie wyglądają troszkę inaczej :)[br]Dopisany: 05 Styczeń 2010, 22:01_________________________________________________7044c9d8aa1eabc5med.jpg[br]Dopisany: 05 Styczeń 2010, 22:04_________________________________________________http://www.a4-klub.pl/smf/all_b7_jak_rozpoznac_czy_felga_s4_jest_oryginalna-t98617.0.html

Tu masz więcej zdjęc moich felg.

Opublikowano

Dorzucę tylko, że kolor czarny optycznie pomniejsza felgę, więc 17' w czerni to stanowczo za mało.

(Ale to tylko taka moja mała sugestia)

Opublikowano

te zdjęcia powyżej przedstawiają felgę 18 nie 17 :>

Opublikowano
  • Autor

Też właśnie tak myślałem z tym rozmiarem tylko coś troszkę waham się co do tej 18tki :mysli: ale do wiosny może się przekonam. A co do reszty to oczywiście gleba będzie na stówę kasa już jest odłożona bo i amorki i sprężyny muszę wymienić, relingi mam już czarne, więc zostanie pryśniecie obwódek szyb w czerń, ściema szyb, lusterka w czarny mat no i poluje na grill od RSa który też poszedł by w czerń :decayed:

Opublikowano
  • Autor

Jak znajdę troszkę czasu na pewno wpadnę :hi:

Opublikowano
A co do reszty to oczywiście gleba będzie na stówę kasa już jest odłożona bo i amorki i sprężyny muszę wymienić, relingi mam już czarne, więc zostanie pryśniecie obwódek szyb w czerń, ściema szyb, lusterka w czarny mat no i poluje na grill od RSa który też poszedł by w czerń

Posy czyli jednym slowem chcesz upodobnic samochod do mojego :decayed:

Opublikowano
  • Autor

Nom w tym kierunku chcę zmierzać :naughty: ale czy wyjdzie mi tak dobrze jak u Ciebie to czas i fundusze pokarzą :gwizdanie:

Opublikowano
ale czy wyjdzie mi tak dobrze jak u Ciebie to czas i fundusze pokarzą

:embarrassed: dzieki.

wyjsc wyjdzie jesli oczywiscie sie nie przedobrzy :good:

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

avusy dobrze wygladaja tez mialem taki plan ja mam ciemny grafit auto i myslem nad czarnymi ale wtedy te autko juz bedzie za ciemne ;/ tak mi sie wydaje

Opublikowano
  • Autor

Według mnie dobrze by twoja wyglądała na czarnym alu tym bardziej na 18tce i jeszcze jak byś prysnął przednie lampy w czerni to był by z niej taki bandyta :naughty:[br]Dopisany: 27 Styczeń 2010, 09:38_________________________________________________Ja narazie kasiorke odkładam bo styczeń biednawy wyszedł :wallbash: pierwsze co musze ja posadzić w dół a później za felunkiem będę się rozglądał tylko sie właśnie wacham miedzy 17 a 18 :mysli: 17tka trochę rozsądniej ale mniejszy lans :blink:

Opublikowano

Czarny mat lub czarny połysk na dużej feldze i na aucie srebrnym lub białym to świetny kontrast, wygląda super.

Mam akurat srebrne auto i właśnie czarne felki. W przyszłości jednak zamierzam kupić czarne auto i tez założyć czarny felunek jak sugeruje kolega posy, do tego rosyjskie czarne folie na szyby. Auto jak czarna dziura to jest to co sobie zamarzyłem :>

Opublikowano

17 " jest mała żeby ją robić na czarno zginie na samochodzie jeszcze avant. Musisz wsadzić 18 i wszystko zmienić na schwarz :good: